Workshops Eindhoven

De workshops van Eindhoven Excursies halen creativiteit en inventiviteit in iedereen boven. Voor jong en oud, voor kleine en grotere groepen en voor bedrijfsuitjes of uitstapjes met de hele familie, voor ieder wat wils en uiteraard altijd keigezellig. Reserveer de Cursus Plat Brabants of boek de workshop Lapdance & Striptease, u kunt werkelijk alle kanten op bij Eindhoven Excursies. Elke workshop is origineel, verrassend en zorgt vanzelf voor onstuitbaar enthousiasme. Uw gezelschap wordt gegarandeerd begeleid door echte professionals. Neem contact op met ons op en bespreek alle details om uw workshop geheel op basis van uw eigen wensen vorm te geven.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Stand-Up Comedy Workshop in Eindhoven
Wat is een goede grap, wat zijn de niet te missen ingrediënten voor een grappig verhaal, hoe bouw je dat op en hoe breng je dat het beste over op het publiek? Eindhoven Excursies organiseert voor kleine en grotere groepen een speciale Stand-Up Comedy Workshop vol komische afslagen, valkuilen en improvisaties. Snel denken hoort er natuurlijk ook bij evenals goed luisteren naar Stand-Up professional Raymon Hofkens, winnaar van diverse comedy awards!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
The Wedding Planner & Cocktail Workshop in Eindhoven
Onze Wedding Planner game vindt plaats in het centrum van Eindhoven. Na afloop van dit spannende spel kunt u ook nog eens een volleerd cocktailshaker worden tijdens de cocktailworkshop van Eindhoven Excursies.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Linedance Workshop in Eindhoven
Groepsuitje met familie of vrienden organiseren in geheel Amerikaanse Western stijl? Of wilt u uw personeelsfeest wel eens compleet anders in de steigers zetten? Als u van Countrymuziek houdt dan is deze Linedance Workshop van Eindhoven Excursies misschien iets voor u. U kunt uiteraard in een zeer toepasselijke outfit arriveren, met cowboyhoed en leren laarzen, maar het hoeft niet! Deze gezellige dansworkshop is geschikt voor dames én heren en wordt gehouden in op een gezellige locatie in Eindhoven.
Vanaf 10 personen
1.5 uur uur
Favoriet
Workshop Action Painting in Eindhoven
Niets leuks voor aan de muur? Breng daar verandering in met de dynamische workshop Action Painting van Eindhoven Excursies.
Vanaf 10 personen
2 uur uur
Favoriet
Segway Workshop in Eindhoven
Tijdens deze  Segway Workshop van Eindhoven Excursies maakt u kennis met een uitzonderlijk vervoersmiddel in het centrum van Eindhoven. Hét is zeker ook het meest milieuvriendelijke vervoermiddel van zijn tijd. Voor iedereen die tijdens een bedrijfsuitstapje of familie-uitje lekker comfortabel op twee wielen wilt balanceren, is dit het ideale arrangement!
Vanaf 10 personen
2 uur uur
Favoriet
Smartlappen Workshop in Eindhoven
In de Smartlappen Workshop van Eindhoven Excursies leert u typische brabantse liedjes kennen en zingen in een mooie kroeg in het hart van de stad.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Cursus Plat Brabants
De Cursus Plat Brabants van Eindhoven Excursies leert u de taal van het volk. Op locatie komt u van alles te weten over de taal van dit vrolijke volkje.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Lachworkshop in Eindhoven
Met Eindhoven Excursies leert u pas wat lachen is, tijdens de Lachworkshop in Eindhoven. Niet die oppervlakkige glimlach, maar dat geschater uit het diepst van uw ziel en zaligheid.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Workshop BH Pimpen in Eindhoven
Even een origineel groepsuitje of vrijgezellenfeestje organiseren of een feestje vieren met al je vriendinnen? Wat dacht je van een leuke workshop BH pimpen van Eindhoven Excursies? Je wordt samen met je vriendinnen ontvangen op een gezellige locatie in Eindhoven waarna je aan de slag kunt met sieraden, broches en andere ornamenten om jouw BH in stijl aan te kleden.
Vanaf 10 personen
2 uur uur
Favoriet
Goochel Workshop in Eindhoven
Gezellig op stap met vrienden, familie en de kinderen? Of zin in wat leuks tijdens een schoolreisje? Kom eens langs bij de Goochel workshop van Eindhoven Excursies.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Salsa Workshop in Eindhoven
De Salsa workshop van Eindhoven Excursies wordt gepresenteerd door professionals, die op elke Cubaanse klank de mooiste bewegingen weten uit te voeren.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Workshop Lipdub in Eindhoven
Zin in een gezellig familie-uitje of bedrijfsuitje? Dan is de workshop Lipdub van Eindhoven Excursies iets voor u: maak een hippe videoclip met uw groep.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Kookworkshop in Eindhoven
Bij de smakelijke en leerzame Kookworkshop van Eindhoven Excursies krijgt u de gelegenheid uw eigen Brabants diner samen te stellen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Cocktail Workshop in Eindhoven
In de Cocktail workshop van Eindhoven Excursies maakt u zelf de lekkerste drankjes, zoals die geschonken worden in hotels en clubs over de hele wereld.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Pokerworkshop in Eindhoven
Leer tijdens de Pokerworkshop van Eindhoven Excursies van professionals hoe u uw tegenspelers vakkundig om de tuin leidt in dit populaire kaartspel.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Popquiz in Eindhoven
Groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in het centrum van Eindhoven? De PubQuiz van Eindhoven Excursies haalt altijd het beste in iedereen naar boven. Deze interactieve quiz vol muzikale geluidsfragmenten en ludieke vragen over BN-ers maakt van uw uitje in Eindhoven iets bijzonders. Stap erop af met vrienden of familie, of speel samen met collega's de leukste quiz van Nederland.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Visagie Workshop in Eindhoven
Smokey eyes, glamour look, naturel, nude make-up, Eindhoven Excursies leert  het  u bij de oogstrelende Workshop Visagie in Eindhoven, met een professionele visagiste.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Karaoke Workshop in Eindhoven
Voor nachtegaaltjes en performers: de Eindhovense Karaoke workshop van Eindhoven Excursies zorgt voor een geweldig feest en gezellige sfeer. Laat u horen!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Breakdance Workshop in Eindhoven
De Breakdance workshop van Eindhoven Excursies laat je spinnen, freezen en tollen. Op een leuke locatie in de stad brengen wij ieders hoofd en lijf op hol.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Streetdance in Eindhoven
Met vrienden of collega's in beweging komen? Kom naar de workshop Streetdance van Eindhoven Excursies en maak van deze dansworkshop één groot feest.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet