Rondleidingen Eindhoven

Op zoek naar een gezellige of boeiende rondleiding in ons sfeervolle Eindhoven? Elke rondleiding die hieronder is aangegeven bijvoorbeeld : Kunst en Architectuur Rondleiding kunt u ook onderdeel laten uitmaken van een volledig verzorgde dag of avond in Eindhoven. Uiteraard kunt u uw rondleiding ook prima inpassen in een compleet verzorgde dag in en rondom het centrum van Eindhoven. Bekijk hier al onze rondleidingen en maak uw keuze, geheel verzorgd en voorzien van prachtige verhalen van onze professionele Brabantse stadsgidsen.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Tandemtour in Eindhoven
De Tandemtour, dat is teambuilding per tandem, ooit van gehoord? Eindhoven Excursies biedt het u in Eindhoven! Twee personen, één fiets: het lijkt zo gemakkelijk...
Vanaf 10 personen
2 uur uur
Favoriet
Rondleiding STRIJP-S in Eindhoven
Bezoek hèt creatieve en culturele centrum STRIJP- S samen met een professionele gids van Eindhoven Excursies. Wilt u van uw groepsuitje met vrienden of bedrijfsuitje met collega's of zaken partners in Eindhoven een bijzondere gebeurtenis maken? Dan moet u zeker een bezoek aan STRIJP-S en dus het oude Philips industrieterrein maken. Leer alles over wat Philips hier gemaakt en uitgevonden heeft!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Walking Dinner in Eindhoven
Tijdens het Walking Dinner van Eindhoven Excursies bezoekt u drie verschillende restaurants en maakt u tussendoor een gezellige stadswandeling. Onze stadsgids neemt u mee naar de mooiste plekken en bezienswaardigheden van de stad. In elk restaurantje krijgt u weer een ander lekker gerecht voorgeschoteld. Dit is hét ontspannen groepsuitje of bedrijfsuitje om Eindhoven zowel cultureel als culinair te ontdekken.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Rondleiding met gids in Eindhoven
Ontdek het moderne en het historische Eindhoven samen met de professionele stadsgidsen van Eindhoven Excursies. Wij nemen u mee voor een 'grand tour' door de gehele stad voor boeiende verhalen, prachtige anekdotes en interessante historische verhalen. Van WOII tot Anton Philips en verder.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Kroegentocht in Eindhoven
Als u wat vaker in Brabant komt dan weet u dat de lokale inwoners bijzonder gecharmeerd zijn van een gezellig café. Sterker nog, een beetje Eindhovenaar komt minimaal eenmaal per week in zijn of haar locale stamkroeg.  Deze Kroegentocht van Eindhoven Excursies laat u de gezelligste horeca-etablissementen van de stad zelf ervaren.  Deze rondleiding is dan ook ideaal voor uw vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of dagje uit met vrienden.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Stadswandeling-Op-Maat in Eindhoven
De Stadswandeling-Op-Maat van Eindhoven Excursies laat u kiezen uit diverse gezellige rondleidingen door de stad. Samen met onze professionele stadsgidsen gaat u op stap met uw gehele gezelschap voor een origineel dagje uit in centrum Eindhoven. Deze stadswandeling op maat is dan ook bijzonder geschikt voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje dat goed moet beginnen!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Fietstocht door Eindhoven
Wilt u lekker ontspannen fietsen door het centrum van Eindhoven samen met een gezellige kwebbelende stadsgids? Tijdens de Fietstocht van Eindhoven Excursies ziet u alle bijzondere monumenten en gebouwen en krijgt u de mooiste achtergrondverhalen te horen. De route gaat langs alle bekende monumenten, straten en pleinen, maar ook als u een specifieke route in gedachte heeft, kunnen wij naar wens deze fietstocht aanpassen.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Steppen in Eindhoven
Een bijzondere manier van voortbewegen gecombineerd met de mooiste achtergrondverhalen over de diverse bezienswaardigheden van Eindhoven. Laat uw vrienden, familie of collega's eens lekker STEPPEN door de stad! Maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een oergezellige en sportieve onderneming en bekijk de mooiste monumenten in het centrum. Onze gids vertelt u ondertussen boeiende, grappige en onthullende anekdotes over de stad, haar inwoners en de geschiedenis.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Walking Brunch in Eindhoven
Zo'n stadswandeling is natuurlijk erg leuk en gezellig, maar wilt u ook niet gewoon samen met familie, vrienden of collega's even heerlijk eten in het centrum van Eindhoven? Tijdens de Walking Brunch van Eindhoven Excursies combineert u het beste dat Eindhoven te bieden heeft, voor elk groeps- of bedrijfsuitje is dit het ideale uitstapje. Maar liefst drie horeca-etablissementen zult u tijdens uw culinaire stadswandeling samen met een zeer professionele en enthousiast vertellende stadsgids bezoeken.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Beppen, Opscheppen & Steppen in Eindhoven
Een soort sportieve en culinaire drietrapsraket om alle bezienswaardigheden in Eindhoven te ontdekken. Met het Beppen, Opscheppen en Steppen arrangement van Eindhoven Excursies gaat u samen op weg op een paar fraai vormgegeven steps. Volg onze gids naar weer een ander horeca-etablissement in het centrum van Eindhoven waar een nieuw gerecht op u te wachten staat.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Beppen & Steppen Brunch in Eindhoven
Zowel sportief als culinair. Het Beppen & Steppen Brunch arrangement van Eindhoven Excursie is geliefd om de unieke culinaire afwisseling en de sportieve manier van voortbewegen door het centrum van Eindhoven. Dit uitje is helemaal geschikt om uw groepsuitje of bedrijfsuitje op originele wijze vorm te geven. Stap op, samen met onze professionele gids en ontdek alle mooie bezienswaardigheden in en rond het centrum van Eindhoven.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Tapas-stappen in Eindhoven
Niet naar Barcelona of Madrid maar gewoon genieten in Eindhoven. Tapas happen doet u gewoon tijdens het Tapas-Stappen event van Eindhoven Excursies. Ga op stap met familie of vrienden en maak van uw dagje uit in Eindhoven een Zuid-Europese culinaire belevenis. Het leukste van dit arrangement is dat u maarliefst drie verschillende Tapasadressen in Eindhoven bezoekt.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
High Tour in Eindhoven
Gezellig groepsuitje organiseren in Eindhoven zodat u de stad écht leert kennen? Met de High Tour van Eindhoven Excursies maken wij elke belofte waar. Uw gezelschap wordt eerst ontvangen in een centraal gelegen en oergezellig stadscafé waar u geniet van een vers kopje koffie met gebak. Daarna zal onze gids zich bij u voegen om u alvast kennis te laten maken met de stad Eindhoven.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Biking Brunch in Eindhoven
Biking Brunch, het ideale dagarrangement voor iedereen die gewoon lekker op de fiets de stad Eindhoven wilt verkennen samen met een professionele stadsgids van Eindhoven Excursies. In drie etappes nemen wij u mee naar de lekkerste horeca-etablissementen, het onderstaande tijdschema is natuurlijk geheel op uw wensen aan te passen. Happen & Trappen is zowel als bedrijfsuitje of als familie-uitje te organiseren.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Bustours en stadsrondritten door Eindhoven
De Stadsrondrit - bustour van Eindhoven Excursies is het ideale groepsuitje of bedrijfsuitje om, in een betrekkelijk korte tijd, veel van de stad Eindhoven te ontdekken. Deze rondrit met een comfortabele tourbus is dan ook ideaal voor dat speciale bedrijfsuitje met gasten uit het buitenland of om uw groepsuitje in Eindhoven mobiel te maken. We kunnen desgewenst iedereen afzetten bij een museum van uw keuze.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Audiovisuele stadspresentatie Eindhoven
Bekijk het Eindhoven van toen en nu tijdens een 2 uur durende audiovisuele presentatie gepresenteerd door een goed ingevoerde stadsgids. Aan de hand van oude en recente foto's wordt de ontwikkeling van Eindhoven tot tegenwoordige tijd bekeken. U kunt dit evenement van Eindhoven Excursies organiseren als extra aanvulling op een businessmeeting of een andere gelegenheid, de presentatie geeft een prachtig overzicht van hoe Eindhoven zich de afgelopen 100 jaar als stad heeft gemanifesteerd.
Vanaf 10 personen
1.5 uur uur
Favoriet
Kunst en Architectuur Rondleiding door Eindhoven
Eindhoven echt ontdekken tijdens een cultureel getint groepsuitje of bedrijfsuitje? Met deze Kunst en Architectuur Rondleiding van Eindhoven Excursies zet u uw dagje uit in deze ambitieuze stad pas echt op de kaart. U gaat gezellig op stap met een professionele stadsgids en ontdekt de diverse bekende en markante gebouwen zoals het van Abbemuseum, de Regent, de Lichttoren en de Effenaar.
Vanaf 10 personen
1.5 uur uur
Favoriet