Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappentour met diner in Eindhoven

Details over dit uitje

Dé gezellige drietrapsraket om uw bedrijfsuitje of groepsuitje in Eindhoven op te stuwen naar grote hoogte! Welkom bij de Smartlappentour en Dinnerparty van Eindhoven Excursies, het ideale arrangement voor een gezellige middag en avond in onze gezellige stad en hét moment om uw vrienden of collega’s eens lekker te verwennen.

16.00 – 17.30 Rondleiding door Eindhoven

U begint deze smartlappentour met een rondleiding en stadswandeling in het centrum van Eindhoven. Ga op stap met onze professionele gids en hoor de mooiste verhalen over de gebouwen en alle andere bezienswaardigheden.

17.30 – 19.00 Smartlappen zingen

In een oergezellig Eindhovens café leert u de mooiste smartlappen zingen. Wij leveren de tekstboekjes met een aantal beroemde en beruchte levensliederen en een professionele accordeonist. U doet de rest. Na een alcoholisch is alle verlegenheid verdwenen en zet u met volle borst weer een ander lied in. Dat wordt inhaken en polonaise.

19.00 – 21.30 Diner

Om deze dag geheel in stijl af te ronden, bieden wij u een heerlijk 3-gangen diner aan in een voortreffelijk restaurant. daar kan indien gewenst nog even worden doorgezongen!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding (échte Eindovenaar met jarenlange ervaring)
  • Smartlappen zingen in gezellig Eindhovens café
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Locatie hartje Eindhoven
  • Uitgebreid diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Eindhoven Excursies organiseert elk arrangement op maat! U kunt elk item ook gewoon los boeken of combineren met andere groepsuitjes of bedrijfsuitjes. Neem contact op met onze medewerkers om uw eigen persoonlijke dag- of avondprogramma van A tot Z in de steigers te zetten!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan