Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Brabantse Inburgeringscursus in Eindhoven

Details over dit uitje

Da hedde gij goed gedoan! Uw eerste stap naar het volwaardige burgerschap is al bijna gezet! Reserveer deze gezellige Brabantse Inburgeringscursus van Eindhoven Excursies en emigreer volgend jaar direct naar het gezelligste land onder de grote rivieren. Hét ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje in geheel Brabantse stijl!

14.00 - 15.30 Rondleiding

Uw Eindhovense gids weet van alles over de stad te vertellen. Met een virtuoze Brabantse tongval en diverse grappen alsmede historische bespiegelingen, maakt deze stadsgids van uw rondleiding een bijzondere gebeurtenis. Natuurlijk wordt er ook serieus gedelibereerd over de diverse monumenten en gebouwen en komt de lokale politiek ook nog even aan de orde. Stel al uw vragen, vooral als u het lokale dialect net even niet begrijpt.

15.30 - 17.00 Cursus plat Brabants

Vervolgens duikt u met z’n allen een echt oud Eindhovens Café in, waar u uiteraard eerst een drankje bestelt en aansluitend een spoedcursus Brabants gaat volgen. Hoe bestel ik een drankje, wat zeg ik tegen een bloedmooie vrijgezelle Brabantse schone (m/v) en hoe wijs ik een verdwaalde Amsterdammer de verkeerde weg?

17.00 - 18.30 Smartlappen zingen

Na deze gezellige taalcursus gaat u in 't Brabants meezingen met een aantal authentieke Brabantse smartlappen, op de klanken die onze virtuoze accordeonist uit zijn instrument tovert.

Inclusief:
  • Vakkundige gids (échte Eindhovenaar met jarenlange ervaring)
  • Pauze in typisch Eindhovens café
  • Enthousiaste begeleiding door een typetje
  • Locatie hartje Eindhoven
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Met de dagarrangementen van Eindhoven Excursies ontdekt u 'Brabantstad Eindhoven' op feestelijke wijze. Wij maken van elk groepsuitje of bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Neem uw gehele familie of vriendengroep mee voor een uniek en gezellig dagje uit in en rond het centrum.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan