Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Linedance Workshop in Eindhoven

Details over dit uitje

Groepsuitje met familie of vrienden organiseren in geheel Amerikaanse Western stijl? Of wilt u uw personeelsfeest wel eens compleet anders in de steigers zetten? Als u van Countrymuziek houdt dan is deze Linedance Workshop van Eindhoven Excursies misschien iets voor u. U kunt uiteraard in een zeer toepasselijke outfit arriveren, met cowboyhoed en leren laarzen, maar het hoeft niet! Deze gezellige dansworkshop is geschikt voor dames én heren en wordt gehouden in op een gezellige locatie in Eindhoven.

Linedance is door elke houten Klaas te leren. Het dansen op 8 tellen is een stuk makkelijker dan bijvoorbeeld de Tango dat een iets ingewikkelder ritme heeft. Het leuke van Linedancing is ook dat iedereen naast elkaar in rijen staat opgesteld en u dus goed overzicht heeft wat er gebeurt. Onze Linedance begeleiders zullen de eerste passen voordoen waarna u zelf het ritme oppakt.

Deze workshop Linedancing van Eindhoven Excursies is ideaal voor dat unieke groepsuitje met vrienden of familie en voor iedereen die kennis wilt maken met deze gezellige Western dansstijl. Is er een speciale gelegenheid? Gaat er iemand eerdaags trouwen of is er iemand jarig? Na de workshop hebben we dan nog een mooi cadeautje!

Inclusief:
  • Workshop Linedancing met enthousiaste begeleiding
  • Leuk cadeautje voor hoofdpersoon
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip! Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan