040 82 00 108
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Linedance Workshop in Eindhoven

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Linedance Workshop in Eindhoven

Groepsuitje met familie of vrienden organiseren in geheel Amerikaanse Western stijl? Of wilt u uw personeelsfeest wel eens compleet anders in de steigers zetten? Als u van Countrymuziek houdt dan is deze Linedance Workshop van Eindhoven Excursies misschien iets voor u. U kunt uiteraard in een zeer toepasselijke outfit arriveren, met cowboyhoed en leren laarzen, maar het hoeft niet! Deze gezellige dansworkshop is geschikt voor dames én heren en wordt gehouden in op een gezellige locatie in Eindhoven.

Linedance is door elke houten Klaas te leren. Het dansen op 8 tellen is een stuk makkelijker dan bijvoorbeeld de Tango dat een iets ingewikkelder ritme heeft. Het leuke van Linedancing is ook dat iedereen naast elkaar in rijen staat opgesteld en u dus goed overzicht heeft wat er gebeurt. Onze Linedance begeleiders zullen de eerste passen voordoen waarna u zelf het ritme oppakt.

Deze workshop Linedancing van Eindhoven Excursies is ideaal voor dat unieke groepsuitje met vrienden of familie en voor iedereen die kennis wilt maken met deze gezellige Western dansstijl. Is er een speciale gelegenheid? Gaat er iemand eerdaags trouwen of is er iemand jarig? Na de workshop hebben we dan nog een mooi cadeautje!

Inclusief:
  • Workshop Linedancing met enthousiaste begeleiding
  • Leuk cadeautje voor hoofdpersoon
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip! Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.
Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Eindhoven starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Eindhoven Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Eindhoven Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Eindhoven is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Eindhoven Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Eindhoven Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Eindhoven Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan