Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Djembe Workshop in Eindhoven

Details over dit uitje

Samen muziek maken is echt geweldig word u een echte Afrikaanse krijgsheer met de muzikale Workshop Djembé van Eindhoven Excursies. De percussie van de savanne kent een zeer opzwepend ritme.

Samen even lekker trommelen, voor uw vrijgezellenfeest of uitje met vrienden of familie of collega's een perfecte stoomafblazer en ludiek intermezzo.

Vele Afrikaanse stammen zijn u al voorgegaan. Communiceren via een groot stuk uitgeholde boomstam dat met een geitenvel is overspannen vergt natuurlijk wel enige oefening. Onze enthousiaste begeleiders helpen u tijdens deze workshop zodat u alles eruit haalt wat er in (de trommel) zit.

In ongeveer anderhalf uur leren we u hoe u hele roedels leeuwen kan wegjagen en hoe u gezamenlijk tot een ritmisch hoogtepunt komt waar ze in Afrika nog een puntje aan kunnen zuigen! Tijdens deze workshop is zang onlosmakelijk verbonden met het ritme van de Djembe. Door de zang en het ritmisch geluid garanderen wij dat u niet stil kunt blijven zitten. Veel plezier tijdens deze enige echte Djembé Workshop!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Djembés
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! De workshops van Eindhoven Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Eindhoven Excursies kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan