Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Lipdub in Eindhoven

Details over dit uitje

Zin in een gezellig familie-uitje of bedrijfsuitje? Dan is de workshop Lipdub van Eindhoven Excursies iets voor u: maak een hippe videoclip met uw groep, met vrienden en vriendinnen, collega’s of de sportvereniging!

Kies een speciale song of hit uit en we maken er samen een schitterende videoclip van.

Een Lipdub wordt gemaakt door personen of een groep mensen te filmen die een liedje aan het meezingen of playbacken zijn. Zo komen afwisselend en in verschillende ´shots´ de zangers en zangeressen in beeld en lijkt het alsof ze zelf het liedje zingen.

Onder de bezielende begeleiding van echte Lipdub professionals leggen we in korte tijd een complete videoclip vast. Helemaal zoals u het wilt!

U gaat samen met uw gezelschap erop uit! Nadat u op voorhand een liedje heeft uitgezocht zult u voordat de workshop begint diverse ludieke attributen tot uw beschikking hebben voor een perfect eindresultaat. Natuurlijk bepalen we samen vooraf hoe de videoclip er ongeveer moet uitzien. Eindhoven Excursies zet daarna de regie aan het werk om de muziek perfect te synchroniseren met de opgenomen beelden. Bekijk het resultaat ter plekke!

Beleef de leukste Lipdub workshop van Eindhoven en maak van uw uitje een echte belevenis!

Inclusief:
  • Locatie hartje Eindhoven
  • Professionele begeleider
  • Attributen
  • Gegarandeerde teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje
  • Filmbestanden worden achteraf digitaal gestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Eindhoven Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Eindhoven Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Eindhoven Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Eindhoven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan