Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop discodansen in Eindhoven

Details over dit uitje

De jaren 70 herbeleven of gewoon een keer willen disco dansen met vrienden en vriendinnen? Eindhoven Excursies organiseert in Eindhoven een leuke workshop Disco Dansen met wervelende dancemoves.

Hoe leert u de kunst van het disco dansen? Door u mooiste dansschoenen aan te trekken , de Afro-pruik op te zetten en in uw glamour en glitterpakje de dansvloer op te gaan.

Voor een beetje disco is nogal wat nodig: de beste glitterkleding, glimmende schoenen, een uitstekend humeur en een prima begeleider of begeleidster, die dusdanig de vloer aanvegen alsof het hun beroep is!

Onder de bezielende klanken van Kool & The Gang, Spargo, KC & The Sunshine Band laten wij oude tijden herleven en steken we iedereen in een nieuw jasje!

De cursus John Travolta extraordinaire, jazeker met dat vingertje in de lucht en een bliksemcursus Soulwalk staan op het programma. De Soulwalk is sexy, seductive, vrolijk, de ‘moves’ zijn creatief en ‘smooth’.

Leer Discodansen ‘zoals in de jaren 70’ , geniet van een swingende workshop!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Pruiken, boa’s en andere disco-accessoires
  • Locatie in Eindhoven

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken voor deze workshop!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan