Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Graffiti Workshop in Eindhoven

Details over dit uitje

Heeft u wel eens een muur willen bespuiten met uw eigen 'piece’? Bij Eindhoven Excursies in Eindhoven, het vakjargon van de echte graffiti kunstenaars voor een graffiti-werk is het mogelijk.

Piece? Wat is dat? Haha, piece is (zeg maar) vakjargon wat gebruikt wordt door de echte graffiti kunstenaars en is gewoon een ander woord voor een graffiti werk. En dan denkt u: kunstenaars? Ja natuurlijk zijn het kunstenaars!

We nemen jullie voltallige gezelschap mee naar hartje van Eindhoven waar jullie op een creatieve manier jullie eigen invulling geven aan een abstract kunstwerk of een ijzersterke persoonlijke boodschap. Samen werken aan een mooi logo of een fraai kunstwerk levert heel wat teamspirit op! Het is dan ook het perfecte personeelsuitje of groepsuitje in Eindhoven.

Wat dacht u bijvoorbeeld van het logo van uw bedrijf, of een bekende kreet van de directie of collega? U bepaalt zelf wat u maakt! Maak een passend ontwerp, zoek de juiste kleuren en SPUIT! Laat u inspireren door uw eigen creatieve gedachten en die van uw collega’s en creëer uw eigen master piece van graffiti! Have Fun!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Materialen beschermende kleding en afgedekte ruimte
  • Locatie Eindhoven
  • Deze workshop kan zowel binnen als buiten worden georganiseerd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 personen € 37,50 p.p. excl. BTW

De workshops van Eindhoven Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Eindhoven Excursies kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan