Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Buikdansen in Eindhoven

Details over dit uitje

Altijd al willen weten hoe het voelt om dezelfde heupbeweging te maken als Shakira? Eindhoven Excursies laat je dit ervaren tijdens de workshop Buikdansen in Eindhoven.

Deze verleidelijke dans uit het Midden-Oosten wordt al eeuwen gebruikt om het leven te vieren!

Is er een feestje te vieren of gaat één van de dames eerdaags trouwen? Dan is dit groepsuitje zeer geschikt voor een middagje fun en fitness met alle vriendinnen. Tijdens de workshop krijg je gegarandeerd een kijkje in de Oosterse cultuur en dat zorgt natuurlijk voor wel erg soepele heupen!

Deze sensuele dans wordt jullie voorgedaan door een dame met ruime ervaring in de edele kunst van het buikdansen. Tijdens de workshop wordt eerst vertelt welke buikdans jullie gaan leren. Als de spieren opgewarmd zijn gaat iedereen aan de slag met de ingestudeerde choreografie.

Door de heupbeweging te combineren met sierlijke armbewegingen wordt de buikdans pas echt een lust voor het oog. Misschien komt zitten er wel echter buikdanstalenten in de groep. Veel plezier en gooi de heupen los!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Sjaaltjes voor rond de heupen
  • Buikdanskostuum voor de VIP
  • Perfecte Partylocatie in Eindhoven

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken voor deze workshop!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan