Avondarrangementen Eindhoven

Even lekker ’s avonds de lichtstad Eindhoven bezoeken met familie, vrienden of collega’s? Eindhoven Excursies heeft allerlei gezellige ideeën voor u verzameld zodat uw avondje stappen nog leuker wordt. Geschikt voor elk bedrijfsuitje of groepsuitje dat iets extra’s nodig heeft. Een avondarrangement als het Ranking The Stars Diner bijvoorbeeld is geheel op uw wensen aan te passen. Maar kiest u gewoon zelf een avondarrangement dat goed past bij uw gezelschap (voor kleine en grote groepen), de aanleiding of uw wensen voor die speciale avond. U kunt uiteraard uw avondarrangement ook geheel op maat samenstellen.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Dinner – Escape City Tablet Game in Eindhoven
Maak kennis met de Escape City Tablet Dinner Game van Eindhoven Excursies in Eindhoven. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Dinner Game
Ben jij opzoek naar een actief en spannend groepsuitje of bedrijfsuitje dan is de Kolonisten van Catan misschien iets voor jullie! Speel het fanatieke spel, waar u onder het spel door geniet van een 3 gangen diner bij 3 verschillende restaurants. Lekker in de buitenlucht midden in het centrum van Eindhoven is de plaats waar dit spel gehouden wordt. Koloniseer het centrum van de stad, probeer andere teams voor te zijn en neem onze felbegeerde hoofdprijs in ontvangst!
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Dinner Game in Eindhoven
Een avondvullend programma met een heuse speurtocht en een overheerlijk diner. Dit is wat wij aanbieden bij de Sherlock Holmes tablet Dinner Game in Eindhoven.
Vanaf 10 personen
5,0 uur
Favoriet
Jongens tegen de meisjes dinerquiz in Eindhoven
Al decennia lang houdt dit ons bezig. Wie is er beter? De jongens of de meisjes? Wij gaan zorgen dat jullie erachter komen door onze enige echte jongens tegen de meisjes quiz.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Moorddiner in Eindhoven
Bent u op zoek naar een beetje ludieke spanning voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Eindhoven? Doe mee aan het Moorddiner van Eindhoven Excursies en ontdek of u een echte detective bent. We nemen u mee naar een gezellig restaurant in het centrum, daar waar nog maar een paar uur geleden een lugubere moord is gepleegd. Aan u de taak om tijdens een gezellig toneelspel de dader te ontmaskeren.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Walking Dinner in Eindhoven
Tijdens het Walking Dinner van Eindhoven Excursies bezoekt u drie verschillende restaurants en maakt u tussendoor een gezellige stadswandeling. Onze stadsgids neemt u mee naar de mooiste plekken en bezienswaardigheden van de stad. In elk restaurantje krijgt u weer een ander lekker gerecht voorgeschoteld. Dit is hét ontspannen groepsuitje of bedrijfsuitje om Eindhoven zowel cultureel als culinair te ontdekken.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Smartlappentour met diner in Eindhoven
Dé gezellige drietrapsraket om uw bedrijfsuitje of groepsuitje in Eindhoven op te stuwen naar grote hoogte! Welkom bij de Smartlappentour en Dinnerparty van Eindhoven Excursies, het ideale arrangement voor een gezellige middag en avond in onze gezellige stad en hét moment om uw vrienden of collega's eens lekker te verwennen.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat Dinerspel in Eindhoven
Het Wie is de Rat Dinerspel in Eindhoven haalt het beste in u en uw gezelschap naar boven! Het is het meest uitdagende groepsuitje of bedrijfsuitje, doorspekt van verrassend ludieke opdrachten in de buitenlucht in combinatie met drie verschillende bezoekjes aan toprestaurants in het centrum van Eindhoven. Door het oplossen van raadsels en puzzels vindt u telkens weer het volgende adres voor die culinaire uitspatting.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Get the Picture Dinner in Eindhoven
Get The Picture, het evenement van Eindhoven Excursies waarin u als echte paparazzi's op zoek gaat naar de mooiste plaatjes van de stad en haar inwoners. Dit groepsuitje of bedrijfsuitje wordt gecombineerd met drie bezoekjes aan verschillende horeca-etablissementen van hoog niveau en zorgt tegelijkertijd voor de noodzakelijke teambuilding en het broodnodige avontuur.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Popquiz Diner in Eindhoven
De Nederlandse popscene groeit en bloeit als nooit tevoren! Tijd dus voor het enige echte Popquiz Diner van Eindhoven Excursies, het groepsuitje voor iedereen die zijn of haar muziekkennis wilt laten testen en ondertussen heerlijk wilt genieten van een uitgebreid 3-gange diner. Onze Popquiz is een beetje afgeleid van de Popquiz a Gogo van Tv en wordt gepresenteerd door onze eigen superenthousiaste Leo Blokhuis.  
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crime City Tablet Game Dinner in Eindhoven
Als uw uitje in Eindhoven iets meer moet zijn dan alleen een bioscoopbezoekje of een etentje, doe dan eens de Crime City Tablet Game van Eindhoven Excursies. Het is een virtueel spel waarbij uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, verschillende criminele bendes om het zo maar te zeggen. Het doel van het spel is om de hele stad leeg te plunderen en het andere team het nakijken te geven.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Salsa-Tapas-Swingnight in Eindhoven
U heeft het salsa- en merengue-virus zo te pakken, met de Salsa-Tapas-Swingnight van Eindhoven Excursies. Leer de basis en geniet van een tapas-diner.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Dinerspel in Eindhoven
Een feestelijk groepsuitje organiseren in Eindhoven? Zet die feestmutsen maar op want het Ik Hou van Holland Dinerspel van Eindhoven Excursies brengt u de leukste muziekfragmenten en vragen over alles wat met ons landje te maken heeft. Wij combineren de quizshow met een voortreffelijk 3-gangen diner. Geen platitudes als kaas en molens maar grappige en verrassende weetjes komen tijdens deze gezellige quizshow in voorbij. Onze enthousiaste quizmaster staat klaar om alles in goede banen te leiden.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Diner Grillrestaurant – Kroegentocht in Eindhoven
Met vrienden of vriendinnen even gezellig op stap in het centrum van Eindhoven? Met de Diner - Kroegentocht van Eindhoven Excursies weet u in ieder geval zeker dat het goed smaakt. Het is het juiste scenario voor een vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje met bovendien een echte Eindhovenaar die u meeneemt naar de gezelligste kroegen.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Pokeravond met diner en pokerworkshop in Eindhoven
Het unieke Poker-Diner arrangement van Eindhoven Excursies maakt van elk groepsuitje of bedrijfsuitje in Eindhoven iets elegants. Treed binnen in uw smoking en uw avondjurk en leer hoe de echte professionals in Las Vegas het spelletje spelen. Vooral voor diegene die van pokeren hun vak willen maken kan deze feestelijke en gezellige avond uitkomst bieden.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Rondleiding – Bierproeverij – Diner in Eindhoven
Met z'n allen op stap? Het gezellige Rondleiding  - Bierproeverij - Diner arrangement van Eindhoven Excursies laat u het beste van de stad zien en proeven.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Eindhoven
Hoe gek wilt u het maken tijdens uw groepsuitje of familie-uitje? Heeft u zin in een gezellig en avontuurlijk evenement in Eindhoven? Met de Crazy Dinner Game van Eindhoven Excursies combineert u het beste dat de stad te bieden heeft; een uitdagend avontuur en bezoekjes aan maar liefst drie verschillende toprestaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Beppen, Opscheppen & Steppen in Eindhoven
Een soort sportieve en culinaire drietrapsraket om alle bezienswaardigheden in Eindhoven te ontdekken. Met het Beppen, Opscheppen en Steppen arrangement van Eindhoven Excursies gaat u samen op weg op een paar fraai vormgegeven steps. Volg onze gids naar weer een ander horeca-etablissement in het centrum van Eindhoven waar een nieuw gerecht op u te wachten staat.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Stand-Up Comedy Diner in Eindhoven
Genieten van de leukste stand-up-comedian act die Eindhoven te bieden heeft en tegelijkertijd voortreffelijk dineren? Het Stand Up Comedy Diner van Eindhoven Excursies is hét gezelligste groepsuitje van dit moment. Dat wordt heerlijk genieten van een glaasje wijn en luisteren naar wat komische anekdotes. Wij zorgen voor de lach, u voor een goed humeur en de lekkere trek.
Vanaf 20 personen
3.0 uur
Favoriet
Strip Diner in Eindhoven
Even gezellig uit in de Eindhovense binnenstad, gaat er iemand trouwen of willen jullie gewoon even met vrienden en vriendinnen een KEIGAAF groepsuitje organiseren? Het Strip Diner van Eindhoven Excursies is een prima idee voor die ludieke vrijgezellenfeestjes en groepsuitjes. Wat te denken van een voortreffelijk diner en een erotisch optreden om het bloed wat sneller te laten stromen?
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet