Winteruitjes Eindhoven

Op zoek naar een gezellig groepsuitje of bedrijfsuitje deze winter of zoekt u nog iets leuks om rond de kerstdagen te doen in Eindhoven? Bij Eindhoven Excursies boekt u nu de origineelste dag- of avondarrangementen voor dat ene vrijgezellenfeest, voor zomaar een dagje uit in Eindhoven met familie of vrienden of dat feestelijke personeelsuitje met collega’s. Met onze uitdagende spelprogramma’s, teambuilding uitjes, gezellige rondleidingen, uitgebreide lunches en diners is het deze winter gewoon feest in Eindhoven! Uiteraard kunt u bij ons geheel op maat een winteruitje boeken. Alle hieronder weergegeven winterarrangementen kunnen naar wens worden aangepast!

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Ik Hou van Holland Winter Dinerspel in Eindhoven
Speel het 'Ik hou van Holland Winter Dinerspel' van Eindhoven Excursies. In het centrum van de stad organiseren wij een knotsgek spelprogramma met diner.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Get The Picture Winter Brunch in Eindhoven
Het Get The Picture Winter Brunch arrangement van Eindhoven Excursies brengt de fotograaf en de lekkerbek in u boven.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Empire City Winter Dinner Tablet Game
Wilt u deze winter een hypermodern, virtueel GPS spel spelen met familie, vrienden of collega's en tussendoor ook nog lekker dineren? De Empire City Winter Dinner Game van Eindhoven Excursies maakt van uw winterse avondje uit een hele bijzondere belevenis.  U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het misdaadspel, genaamd Crime City Dinner Game, net even een andere variant maar zeker zo leuk! Ook geschikt voor een enerverende vrijgezellenavond uiteraard!
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Crazy Winter Game in Eindhoven
Lekker in de koude en donkere  maanden iets heel anders doen dan dat u normaal doet? Het is 'crazy' en er zit een heerlijk diner bij: de Crazy Winter Game van Eindhoven Excursies.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik hou van Holland Winter Dinerspel in Eindhoven
In een gezellig restaurant lekker opgewarmd in het centrum van Eindhoven organiseert Eindhoven Excursies het hilarische 'Ik hou van Holland Dinerspel gecombineerd met een heerlijke winterse maaltijd'.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Winter Moordspel in Eindhoven
Eindhoven Excursies heeft voor de winter een spannende avond voor u in petto: midden in Eindhoven gaat u namelijk een uitdagend Moordspel spelen en lekker dineren.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Get the Picture Winter Brunch in Eindhoven
Op originele wijze de mooiste stad van Brabant ontdekken? Dat kan bij Eindhoven Excursies: spelen en genieten in de Get the Picture Winter Brunch.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Winter Walking Brunch in Eindhoven
Een Walking Brunch in de koudste maanden van het jaar? Dat is een ware belevenis, die Winter Walking Brunch met gids van Eindhoven Excursies. Lekker wandelen door de straten van Eindhoven, en lekker brunchen in verschillende warme restaurants in Eindhoven.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner in Eindhoven
Als de sneeuw is gevallen, dan wordt het tijd voor het Winter Walking Dinner van Eindhoven Excursies, een geweldig groepsuitje met de feestdagen lekker wandelen door de straten van Eindhoven en dineren in de lekkerste restaurants van Eindhoven.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Wandeling in Eindhoven
Wilt u Eindhoven op een magische manier ontdekken? Een gezellige Winter Wandeling met een gids van Eindhoven Excursies ziet u de stad vanuit een nieuw perspectief.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Crazy 88 Winter Edition in Eindhoven
Een uitdagend en hilarisch spel voor de winter, met een hoge fun factor, dat is de Crazy 88 Winter Edition van Eindhoven Excursies. De kou vergeten en bezig zijn met de leukste en grappigste opdrachten in de straten van Eindhoven.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Culinaire Winterwandeling in Eindhoven
In de Culinaire Winterwandeling van Eindhoven Excursies neemt onze gids uw gezelschap mee door de gezellig verlichte gezellige straten van Eindhoven.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Wie is de Winter Rat & Kaasfondue
Het ideale groepsuitje en bedrijfsuitje voor deze herfst en winter! Eindhoven Excursies neemt u deze herfst en winter mee naar de prachtige binnenstad van Eindhoven waar ons enige echte Wie is de Winter Rat spelprogramma wordt georganiseerd en waar u na afloop van het spelprogramma geniet van een heerlijke Kaasfondue op een unieke locatie in Eindhoven. Wij ontvangen u met warme chocomel waarna onze begeleiders de regels van het spel aan u uitleggen.  
Vanaf 10 personen
6 uur
Favoriet