Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pokeravond met diner en pokerworkshop in Eindhoven

Details over dit uitje

Het unieke Poker-Diner arrangement van Eindhoven Excursies maakt van elk groepsuitje of bedrijfsuitje in Eindhoven iets elegants. Treed binnen in uw smoking en uw avondjurk en leer hoe de echte professionals in Las Vegas het spelletje spelen. Vooral voor diegene die van pokeren hun vak willen maken kan deze feestelijke en gezellige avond uitkomst bieden is dit het meest ideale uitje in deze Lichtstad.

17.00 – 20.00 Pokerworkshop

Dat online pokeren is te ongezellig. Deze pokeravond van Eindhoven Excursies begint met een gezellige workshop Pokeren voor het hele gezelschap waar wij de fijne kneepjes van dit spel helemaal aan u uitleggen. Onze professionele pokerinstructeur laat geen detail onbesproken. U maakt kennis met alle in’s en out’s van het pokeren en leert het bijbehorende jargon, van Ace in the Hole tot aan de Backdoor Flush. Tevens wordt u geleerd om uw tactieken te bepalen en deze tijdens het spel weer aan te passen.

Het aflezen van gezichten is een talent dat alleen door oefening kan worden geleerd. Hoe blijft u uiterlijk kalm onder een beetje druk? De pokerchips en speelkaarten liggen voor u klaar als de beste kandidaten onder u een kort toernooi gaan spelen. Uiteraard krijgt de winnaar van deze avond een mooie hoofdprijs en wisselt hij of zij zijn chips bij ons in.

20.00 – 22.00 Diner

Na de cursus nodigen wij u uit voor een uitgebreid 3-gangen diner in een door ons speciaal geselecteerd restaurant. De perfecte afsluiting voor deze speciale avond.

Let op!

Maximaal 10 personen per tafel.

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Gebruik van pokertafel en attributen
  • Speluitleg door professionele pokerleraar
  • Een leuke attentie voor de winnaar (geen geldprijs!)
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan