Vergaderen Eindhoven

Wat dacht u van een vergadering bij de Oude Rechtbank? Bij Eindhoven Excursies is dat mogelijk! Bij ons boekt u de mooiste locaties voor uw business meeting, samenkomst of vergadering. Onze vergaderarrangementen worden van top tot teen geregeld op basis van uw persoonlijke wensen. Wilt u tussendoor met collega’s of zakenpartners nog een interessante rondleiding doen of even lekker ontspannen tijdens een speurtocht? Bekijk al onze vergaderarrangementen en bespreek het exacte tijdsschema met onze medewerkers.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Vergaderen in het van Abbemuseum in Eindhoven
Zoekt u nog naar een unieke locatie om te vergaderen of om een speciaal event of informatiebijeenkomst te organiseren? Het Van Abbemuseum is een inspirerende en comfortabele omgeving om uw businessmeeting of social event in de steigers te zetten. Het museum beschikt over een ruim auditorium en een mooie vergaderzaal. Tevens kunt u gebruik maken van het museumcafé en kunt u uiteraard uw collega's.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Vergaderarrangement Philipsmuseum Eindhoven
De ideale locatie voor een vergadering, businessmeeting of social event. Dit vergaderarrangement in van Eindhoven Excursies in het Philipsmuseum is van alle gemakken voorzien. Het Philips Museum biedt u een inspirerende omgeving en voldoende parkeerfaciliteiten om uw businessmeeting of event professioneel vorm te geven. De vergaderfaciliteiten zijn geschikt tot maximaal 110 personen en de zaaltjes zijn in diverse opstellingen te arrangeren.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Vergaderarrangement Philipsstadion in Eindhoven
Wilt u een businessmeeting organiseren, een seminar houden of een social event, een lezing of presentatie geven op een prachtige centrale locatie in Eindhoven? Het Philipsstadion in Eindhoven biedt u een groot aantal volledig ingerichte vergaderruimten en lounges die voor een dagdeel of een hele dag voor u te boeken zijn. Van grote tot kleinere zaaltjes, Eindhoven Excursies stemt de ruimte precies af op het verwachte aantal deelnemers van uw event of meeting.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Aristo vergaderarrangement Eindhoven
Misschien wel één van de meest veelzijdige locaties om een businessmeeting, social event of seminar in 'de Brainport van Eindhoven' te organiseren. Aristo Eindhoven biedt u een groot aantal verschillende ruimten die geheel op maat voor u kunnen worden ingericht. Aristo bevindt zich op loopafstand van het station en biedt u ook uitstekende parkeerfaciliteiten.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Vergaderarrangement Gele Kegels Eindhoven
De ideale locatie voor een vergadering, businessmeeting of social event. Dit vergaderarrangement van Eindhoven Excursies bij Regardz Gele Kegels is van alle gemakken voorzien. Gele Kegels biedt u een inspirerende omgeving en voldoende parkeerfaciliteiten om uw businessmeeting of event professioneel vorm te geven
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet