040 82 00 108
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit

Vergaderen Eindhoven

Wil je een vergadering in Eindhoven organiseren? Wat dacht je van een vergadering bij de Oude Rechtbank? Bij Eindhoven Excursies is dat mogelijk! Bij ons boek je de mooiste locaties voor je business meeting, samenkomst of vergadering. Onze vergaderarrangementen worden van top tot teen geregeld op basis van je persoonlijke wensen. Wil je tussendoor met collega’s of zakenpartners nog een interessante rondleiding doen of even lekker ontspannen tijdens een speurtocht? Bekijk al onze vergaderarrangementen en bespreek het exacte tijdschema met onze medewerkers.

Stel al je vragen aan Nicky!
Filter
Budget
350
Aantal personen
Type uitje
4 uitjes gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Vergaderen
  • Verwijder alle filters

Vergaderlocatie Eindhoven boeken

Heb je na uitgebreid zoeken nog steeds niet de unieke vergaderlocatie in Eindhoven gevonden? Dan ben je bij Eindhoven Excursies aan het juiste adres! Wij bieden diverse soorten vergaderlocaties in Eindhoven aan die hoogstwaarschijnlijk aansluiten op jouw wensen en eisen. Ben jij op zoek naar een specifieke ligging? Bijvoorbeeld dichtbij Eindhoven airport of in het centrum van Eindhoven? En is een goede bereikbaarheid ook van belang? Bijvoorbeeld een vergaderlocatie in Eindhoven die met het openbaar vervoer vanaf Eindhoven Centraal NS station goed bereikbaar is? Laat ons je wensen en eisen weten, we helpen je graag!

Onze locatie voor vergaderen in Eindhoven

Eén van ons meest populaire vergaderlocaties in Eindhoven is het Philips Museum. Wij bieden het Vergaderarrangement Philips Museum Eindhoven aan voor groepen van 10 tot 110 personen. Het Philips Museum biedt je een inspirerende omgeving en voldoende parkeerfaciliteiten om je business meeting of event professioneel vorm te geven. Het museum is gelegen in hartje Eindhoven wat natuurlijk veel voordelen heeft voor een afsluitend programma.

Een ander geschikt meeting center is Regardz Gele Kegels Eindhoven. Met ons Vergaderarrangement Gele Kegels Eindhoven ben je van alle gemakken voorzien. Zo biedt Gele Kegels naast zakelijke meetings zoals vergaderingen, trainingen en workshops ook mogelijkheden voor exclusief gebruik van de zalen voor diner. De locatie is gelegen vlakbij Eindhoven central station.

Ben je op zoek naar inspirerende vergaderlocaties in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan! Geef jullie wensen en eisen door, en wij sturen je het aanbod! Heb je de perfecte locatie in Eindhoven al in ons aanbod gevonden? Boek direct!

Service van Eindhoven Excursies

Op zoek naar vergaderlocaties Eindhoven voor een unieke of inspirerende vergadering? Dan vind je tussen onze inspirerende locaties vast de perfecte locatie voor jouw vergadering! Kom je er toch niet uit? Geen probleem! Onze medewerkers staan voor je klaar om voor een succesvolle vergadering te zorgen, waarbij jullie aan niets tekort komen. Neem daarom gerust contact met ons op. Graag helpen we je met het organiseren van vergaderingen in Eindhoven. Laat ons het aantal personen en de eisen weten en wij zoeken een unieke vergaderlocatie Eindhoven voor je!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan