Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Percussie Workshop in Eindhoven

Details over dit uitje

Trommel er lekker op los tijdens de Percussie workshop van Eindhoven Excursies. U gaat opzwepende ritmes op mooie Afrikaanse instrumenten beoefenen.

Met het hele gezelschap bouwt u aan een pakkend ritme op basis van een aantal (eenvoudige) ritmische patronen. Uw familie-uitje of uitje met het personeel komt helemaal tot leven!

Percussie spelen kunt u zien als non-verbaal communiceren; wordt er naar elkaar geluisterd, dan maakt u muziek. Wordt er niet geluisterd, dan maak u gewoon herrie.

Tijdens Percussie Workshop wordt er gespeeld op een aantal Afrikaanse percussie instrumenten zoals de djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, verschillende shakers en bellen.

In ongeveer een uur leren we u hoe u hele roedels leeuwen kan wegjagen en hoe u gezamenlijk tot een ritmisch hoogtepunt komt waar ze in Afrika nog een puntje aan kunnen zuigen! Tijdens deze workshop is zang onlosmakelijk verbonden met het ritme van de Djembe. Door de zang en het ritmisch geluid garanderen wij dat u niet stil kunt blijven zitten. Veel plezier tijdens deze enige echte Percussie Workshop!

Inclusief:
  • Instrumenten
  • Cursusruimte in Eindhoven
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Eindhoven Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Eindhoven Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan