Bedrijfsuitjes Eindhoven

Op zoek naar een gezellig kei gezellig Brabants bedrijfsuitje in of om het centrum van Eindhoven? Met de bedrijfsuitjes van Eindhoven Excursies combineert u allerlei heerlijke activiteiten om uw bedrijfs- of corporate event feestelijk en gezellig te maken. Reserveer ons Moorddiner of de spannende Kolonisten van Eindhoven Smartphone Game voor een bijzondere belevenis. Al onze bedrijfsuitjes organiseren wij inclusief voortreffelijke lunches en diners, in de beste etablissementen van ons mooie Eindhoven. Meer weten over specifieke bedrijfsuitjes of heeft u vragen? Bespreek alle details met onze enthousiaste medewerkers.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Zeg ‘yes’ tegen Strijp-S! in Eindhoven
Eindhoven Excursies biedt jullie de leukste ontdekkingstocht in Eindhoven inclusief lunch en diner. Jullie verkennen de bruisende stadswijk Strijp-S samen met een stadsgids om vervolgens de altijd uitdagende Escape City Game te spelen. Het ‘Zeg yes tegen Strijp S!’ arrangement kan zowel als groepsuitje met vrienden als bedrijfsuitje met collega’s worden georganiseerd. Jullie complete dagprogramma ziet er als volgt uit:
Vanaf 10 personen
10 uur
Favoriet
Tandemtour in Eindhoven
De Tandemtour, dat is teambuilding per tandem, ooit van gehoord? Eindhoven Excursies biedt het u in Eindhoven! Twee personen, één fiets: het lijkt zo gemakkelijk...
Vanaf 10 personen
2 uur uur
Favoriet
Dinner – Escape City Tablet Game in Eindhoven
Maak kennis met de Escape City Tablet Dinner Game van Eindhoven Excursies in Eindhoven. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Eindhoven
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Eindhoven Excursies in Eindhoven starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game in Eindhoven
De Escape city Game in hartje Eindhoven. Dit uitje is bij uitstek geschikt als teambuilding activiteit. Logisch nadenken en snelheid zijn van groot belang.  
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Dinner Game
Ben jij opzoek naar een actief en spannend groepsuitje of bedrijfsuitje dan is de Kolonisten van Catan misschien iets voor jullie! Speel het fanatieke spel, waar u onder het spel door geniet van een 3 gangen diner bij 3 verschillende restaurants. Lekker in de buitenlucht midden in het centrum van Eindhoven is de plaats waar dit spel gehouden wordt. Koloniseer het centrum van de stad, probeer andere teams voor te zijn en neem onze felbegeerde hoofdprijs in ontvangst!
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Lunch Game
Eindhoven Excursies organiseert voor u de leukste teambuilding uitjes midden in het centrum van Eindhoven. Bij ons reserveer je met elke grote of kleinere groep de Kolonisten van Catan in de buitenlucht! Met weer of geen weer het spel gaat natuurlijk door lekker in de buitenlucht van het centrum van Eindhoven waarbij wij een 3 gangen lunch voor jullie verzorgen in maar liefst 3 verschillende restaurants. Het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van een beetje gezellige teambuilding, avontuur en ludieke spanning!
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Lunch Game in Eindhoven
Dit is je kans om in de spotlights te staan als een echte speurneus! Deze virtuele city game van Eindhoven Excursies laat je onderzoeken, oplossen maar ook nog eens culinair genieten.
Vanaf 10 personen
5,0 uur
Favoriet
De Jongens Tegen De Meisjes quiz in Eindhoven
Al decennia lang houdt dit ons bezig. Wie is er beter? De jongens of de meisjes? Wij gaan zorgen dat jullie erachter komen door onze enige echte jongens tegen de meisjes quiz.
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet
Rondleiding STRIJP-S in Eindhoven
Bezoek hèt creatieve en culturele centrum STRIJP- S samen met een professionele gids van Eindhoven Excursies. Wilt u van uw groepsuitje met vrienden of bedrijfsuitje met collega's of zaken partners in Eindhoven een bijzondere gebeurtenis maken? Dan moet u zeker een bezoek aan STRIJP-S en dus het oude Philips industrieterrein maken. Leer alles over wat Philips hier gemaakt en uitgevonden heeft!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Vergaderarrangement Gele Kegels Eindhoven
De ideale locatie voor een vergadering, businessmeeting of social event. Dit vergaderarrangement van Eindhoven Excursies bij Regardz Gele Kegels is van alle gemakken voorzien. Gele Kegels biedt u een inspirerende omgeving en voldoende parkeerfaciliteiten om uw businessmeeting of event professioneel vorm te geven
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Eindhoven Express
Expeditie poolcirkel, Peking Express? Welnee, gewoon Eindhoven Express! Jullie hoeven geen lange reis te maken om een doldwaas en uitdagend avontuur te beleven! Met een normale OV-kaart en wat uitdagende opdrachten zet Eindhoven Excursies jullie groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje van A tot Z in de steigers! Speel tegen de klok en werk nauw samen om alle opdrachten te volbrengen. Adrenaline, dat krijg je ervan...
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
The Ratrace 88 in Eindhoven
Jullie bedrijfsuitje of groepsuitje met vrienden echt in de steigers zetten begint met The Ratrace 88 van Eindhoven Excursies. Wij combineren de twee leukste spelthema's (Wie is de Mol en Crazy 88) tot het ultieme uitje voor uw gezelschap. Avontuur, leuke uitdagingen en teambuilding zijn de ingrediënten van dit gezellige evenement.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Fietspuzzeltocht – Lunch – Pubquiz in Eindhoven
Fan van fietsen? Fan van puzzelen? Dat treft, want bij Eindhoven Excursies bieden wij u namelijk onze Fietspuzzeltocht - Lunch - Pubquiz met gids aan.
Vanaf 15 personen
6.5 uur
Favoriet
Tapas-stappen in Eindhoven
Niet naar Barcelona of Madrid maar gewoon genieten in Eindhoven. Tapas happen doet u gewoon tijdens het Tapas-Stappen event van Eindhoven Excursies. Ga op stap met familie of vrienden en maak van uw dagje uit in Eindhoven een Zuid-Europese culinaire belevenis. Het leukste van dit arrangement is dat u maarliefst drie verschillende Tapasadressen in Eindhoven bezoekt.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Feestavond in Eindhoven
Waar is dat feestje?Hier.... En wat voor feestje...maak van uw groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsparty een bijzonder feestelijke happening tijdens de oergezellige Feestavond van Eindhoven Excursies. Wij zorgen voor een fraai aangekleed decor, een swingende DJ, een uitgebreid buffet en nog veel meer! Bovendien kunt u uw feestavond geheel op maat invullen met allerlei andere entertainers, spelshows, quizzes, stand-up comedy acts, goochelaars, smartlappenzangers en nog veel meer.
Vanaf 35 personen
4.0 uur
Favoriet
Walking Dinner in Eindhoven
Tijdens het Walking Dinner van Eindhoven Excursies bezoekt u drie verschillende restaurants en maakt u tussendoor een gezellige stadswandeling. Onze stadsgids neemt u mee naar de mooiste plekken en bezienswaardigheden van de stad. In elk restaurantje krijgt u weer een ander lekker gerecht voorgeschoteld. Dit is hét ontspannen groepsuitje of bedrijfsuitje om Eindhoven zowel cultureel als culinair te ontdekken.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Salsa-Tapas-Swingnight in Eindhoven
U heeft het salsa- en merengue-virus zo te pakken, met de Salsa-Tapas-Swingnight van Eindhoven Excursies. Leer de basis en geniet van een tapas-diner.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Speurtocht Old Eindhoven
Het oude Eindhoven herontdekken op verrassende én licht competitieve wijze? Doe de speurtocht Old Eindhoven van Eindhoven Excursies en tover uw groepsuitje of bedrijfsuitje om in een gezellige culturele en historische ontdekkingsreis. In teams gaat u op zoek naar de historie van de stad, u beantwoord leuke vragen en stippelt zo goed mogelijk uw eigen route uit.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Krav Maga / Zelfverdediging Workshop in Eindhoven
In de Krav Maga / Zelfverdediging Workshop van Eindhoven Excursies leert u eindelijk eens die onuitstaanbare en handtastelijke personen van u af te houden.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet