Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Burlesque Workshop in Eindhoven

Details over dit uitje

De Burlesque workshop van Eindhoven Excursies verandert elke verlegen dame in Diva. Op een prachtige locatie leert u hoe u zich gedraagt als een sexy lady!

Zeer geschikt natuurlijk voor dat vrijgezellenfeest waar de bruid wat extra in het zonnetje gezet dient te worden!

Glitter & glamour, handschoenen, boa's, hoedjes, strikjes, kousen en dat soort attributen en tal van andere feminiene accessoires zijn standaard onderdeel van deze uitgebreide rondleiding in 'teasing' en theater!

Tijdens deze workshop hebben we een paar echte professionals voor jullie klaar staan die de choreografie van Burlesque tot in het kleinste detail aan jullie uitleggen. Hoe word je een echte exotische danseres, wat komt daar bij kijken en welke Femme Fatale wil je eigenlijk zijn?

Uiteindelijk komt het tijdens dit uitdagende arrangement erop neer dat je even uit de vertrouwde wereld stapt, om iemand te worden die je in je stoutste dromen eigenlijk wilt zijn. Teasing is een ware kunst, en dat kan op vele manieren.

Iemand even ludiek in het zonnetje zetten? Dat kan uiteraard! We kunnen een Burlesque evenement plannen waarin zij alle aandacht krijgt. Veel plezier!

Uiteraard mag u zelf uw eigen Burlesque kleding meenemen of een paar Killer Heels om deze workshop nog iets uitdagender te maken en uw partner na afloop flink te kunnen laten blozen.

Inclusief:
  • Burlesque attributen (zoals handschoenen, boa's, hoedjes, strikjes, kousen, etc.)
  • Korset voor de aanstaande bruid
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op elk gewenst tijdstip

We kunnen deze Burlesque Workshop natuurlijk nog leuker maken! Voor elk vrijgezellenfeest hebben wij nog wel een paar ludieke ideeën! Een speciale Kroegentocht of een rondvaart inclusief? Bel of mail ons en maak van dat dagje uit met vriendinnen een avontuur om nooit meer te vergeten!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Eindhoven Excursies kunt u natuurijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan