Wodka & Gin Tasting Workshop in Eindhoven
Eindhoven Excursies presenteert de Wodka & Gin Tasting Workshop in Eindhoven. Tijdens deze workshop leert u waarom 'shaken, not stirred' zo lekker is.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Workshop Action Painting in Eindhoven
Niets leuks voor aan de muur? Breng daar verandering in met de dynamische workshop Action Painting van Eindhoven Excursies.
Vanaf 10 personen
2 uur uur
Favoriet
Pain Game in Eindhoven
Maak van jullie vrijgezellenfeest of groepsuitje in Eindhoven een hilarische gebeurtenis. Als je de Pain Game nog niet kent van Tv, bekijk even wat filmpjes op YouTube en je weet gelijk wat wij bedoelen; een doldwaas spelprogramma van Eindhoven Excursies waarin jullie het in teams tegen elkaar moeten opnemen en wat griezelige pijnspelletjes gaan doen!  
Vanaf 10 personen
2 uur uur
Favoriet
Tandemtour in Eindhoven
De Tandemtour, dat is teambuilding per tandem, ooit van gehoord? Eindhoven Excursies biedt het u in Eindhoven! Twee personen, één fiets: het lijkt zo gemakkelijk...
Vanaf 10 personen
2 uur uur
Favoriet
Crazy 88! Carnavals Editie
Ervaar nu zelf hoe het is om op z’n Eindhovens Carnaval te vieren tijdens de Crazy 88! Carnavals Editie van Eindhoven Excursies.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Linedance Workshop in Eindhoven
Groepsuitje met familie of vrienden organiseren in geheel Amerikaanse Western stijl? Of wilt u uw personeelsfeest wel eens compleet anders in de steigers zetten? Als u van Countrymuziek houdt dan is deze Linedance Workshop van Eindhoven Excursies misschien iets voor u. U kunt uiteraard in een zeer toepasselijke outfit arriveren, met cowboyhoed en leren laarzen, maar het hoeft niet! Deze gezellige dansworkshop is geschikt voor dames én heren en wordt gehouden in op een gezellige locatie in Eindhoven.
Vanaf 10 personen
1.5 uur uur
Favoriet
Popquiz lunch in Eindhoven
Een muzikaal groepsuitje of vrijgezellenfeest organiseren in Eindhoven met echte Brabantse gezelligheid? Met de Popquiz Lunch van Eindhoven Excursies maken jullie van een dagje Eindhoven een gezellige muzikale belevenis. Onze quizmaster staat klaar om de mooiste muziekfragmenten te laten horen. Kies een thema of een periode:
Vanaf 10 personen
4 uur uur
Favoriet
Workshop Flirten in Eindhoven
Ken jij de geheimen van succesvol flirten al? Ga aan de slag met datingcoach en flirtexpert van Eindhoven Excursies in de Workshop Flirten.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Segway Workshop in Eindhoven
Tijdens deze  Segway Workshop van Eindhoven Excursies maakt u kennis met een uitzonderlijk vervoersmiddel in het centrum van Eindhoven. Hét is zeker ook het meest milieuvriendelijke vervoermiddel van zijn tijd. Voor iedereen die tijdens een bedrijfsuitstapje of familie-uitje lekker comfortabel op twee wielen wilt balanceren, is dit het ideale arrangement!
Vanaf 10 personen
2 uur uur
Favoriet
Zeg ‘yes’ tegen Strijp-S! in Eindhoven
Eindhoven Excursies biedt jullie de leukste ontdekkingstocht in Eindhoven inclusief lunch en diner. Jullie verkennen de bruisende stadswijk Strijp-S samen met een stadsgids om vervolgens de altijd uitdagende Escape City Game te spelen. Het ‘Zeg yes tegen Strijp S!’ arrangement kan zowel als groepsuitje met vrienden als bedrijfsuitje met collega’s worden georganiseerd. Jullie complete dagprogramma ziet er als volgt uit:
Vanaf 10 personen
10 uur
Favoriet
Ranking the Stars Diner in Eindhoven
Het Ranking The Stars Diner van Eindhoven Excursies klinkt niet alleen als dat ene grappige Tv-programma, maar bouwt voort op het gelijknamige concept. Het is het ideale event om uw groepsuitje of bedrijfsuitje feestelijk in de steigers te zetten. Uiteraard komen de diverse ludieke geheimpjes van iedereen voorbij.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars Lunch in Eindhoven
Zoekt u nog een zeer origineel groepsuitje of bedrijfsuitje in het centrum van Eindhoven? Eindhoven Excursies bouwt voort op het bekende Tv-programma waarin deelnemers worden gerankt aan de hand van grappige, onthullende en ludieke vragen. Onze Ranking The Stars Lunch combineert deze bekende quiz met een overheelijke lunch. Ranking The Stars is het ideale concept om uw vrijgezellenfeest, huwelijksfeest of bedrijfsuitje extra feestelijk te maken!
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Game in Eindhoven
Eindhoven op een ludieke en spannende manier ontdekken samen met vrienden of collega's? Speel de Sherlock Holmes Tablet Game van Eindhoven Excursies en ontdek hoe het voelt om als team aan een moordzaak te werken. Ontdek de geheime motieven en de beweegredenen van de Jack The Ripper van Eindhoven!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Wie is de Meesterchef?!
Wilt u weten bij wie u zonder zorgen kunt aanschuiven voor een heerlijk diner? Ontdek het met dit uitje van Eindhoven Excursies Wie wordt de nieuw Meesterchef binnen uw gezelschap?  
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Bubble Voetbal in Eindhoven
Bij Eindhoven Excursies kunt u nu uw eigen sportevenement organiseren, namelijk het Bumping Bubble Ball! Dit spel kan zowel binnen in een sportzaal als buiten op een veld gespeeld worden.
Vanaf 12 personen
2.0 uur
Favoriet
Ladies Only Vrijgezellenfeest in Eindhoven
Eindhoven Excursies heeft iets nieuws voor de vrouwen onder ons, namelijk  een Ladies Only uitje! Wij maken van uw vrijgezellenuitje of groepsarrangement een heel spektakel. Het zal een dag worden die nooit vergeten zal wordt!
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Vergaderarrangement Gele Kegels Eindhoven
De ideale locatie voor een vergadering, businessmeeting of social event. Dit vergaderarrangement van Eindhoven Excursies bij Regardz Gele Kegels is van alle gemakken voorzien. Gele Kegels biedt u een inspirerende omgeving en voldoende parkeerfaciliteiten om uw businessmeeting of event professioneel vorm te geven
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Rondleiding STRIJP-S in Eindhoven
Bezoek hèt creatieve en culturele centrum STRIJP- S samen met een professionele gids van Eindhoven Excursies. Wilt u van uw groepsuitje met vrienden of bedrijfsuitje met collega's of zaken partners in Eindhoven een bijzondere gebeurtenis maken? Dan moet u zeker een bezoek aan STRIJP-S en dus het oude Philips industrieterrein maken. Leer alles over wat Philips hier gemaakt en uitgevonden heeft!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Lunch Game in Eindhoven
Dit is je kans om in de spotlights te staan als een echte speurneus! Deze virtuele city game van Eindhoven Excursies laat je onderzoeken, oplossen maar ook nog eens culinair genieten.
Vanaf 10 personen
5,0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Dinner Game in Eindhoven
Een avondvullend programma met een heuse speurtocht en een overheerlijk diner. Dit is wat wij aanbieden bij de Sherlock Holmes tablet Dinner Game in Eindhoven.
Vanaf 10 personen
5,0 uur
Favoriet