Popquiz lunch in Eindhoven
Een muzikaal groepsuitje of vrijgezellenfeest organiseren in Eindhoven met echte Brabantse gezelligheid? Met de Popquiz Lunch van Eindhoven Excursies maken jullie van een dagje Eindhoven een gezellige muzikale belevenis. Onze quizmaster staat klaar om de mooiste muziekfragmenten te laten horen. Kies een thema of een periode:
Vanaf 10 personen
4 uur uur
Favoriet
Workshop Action Painting in Eindhoven
Niets leuks voor aan de muur? Breng daar verandering in met de dynamische workshop Action Painting van Eindhoven Excursies.
Vanaf 10 personen
2 uur uur
Favoriet
Ranking the Stars Diner in Eindhoven
Het Ranking The Stars Diner van Eindhoven Excursies klinkt niet alleen als dat ene grappige Tv-programma, maar bouwt voort op het gelijknamige concept. Het is het ideale event om uw groepsuitje of bedrijfsuitje feestelijk in de steigers te zetten. Uiteraard komen de diverse ludieke geheimpjes van iedereen voorbij.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Wie is de Winter Rat & Kaasfondue
Het ideale groepsuitje en bedrijfsuitje voor deze herfst en winter! Eindhoven Excursies neemt u deze herfst en winter mee naar de prachtige binnenstad van Eindhoven waar ons enige echte Wie is de Winter Rat spelprogramma wordt georganiseerd en waar u na afloop van het spelprogramma geniet van een heerlijke Kaasfondue op een unieke locatie in Eindhoven. Wij ontvangen u met warme chocomel waarna onze begeleiders de regels van het spel aan u uitleggen.  
Vanaf 10 personen
6 uur
Favoriet
Crazy 88 Winter Edition in Eindhoven
Een uitdagend en hilarisch spel voor de winter, met een hoge fun factor, dat is de Crazy 88 Winter Edition van Eindhoven Excursies. De kou vergeten en bezig zijn met de leukste en grappigste opdrachten in de straten van Eindhoven.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
High Tea Workshop in Eindhoven
Heel Holland bakt een High Tea! Wilt u een oergezellig groepsuitje of bedrijfsuitje in Eindhoven organiseren? Op verschillende centrale locaties in de binnenstad van Eindhoven kunt u met familie, vrienden of collega's deelnemen aan de speciale High Tea Workshop van Eindhoven Excursies. Tijdens deze kookworkshop gaat u een originele Engelse High Tea bereiden.
Vanaf 10 personen
4 uur uur
Favoriet
Winter Wandeling in Eindhoven
Wilt u Eindhoven op een magische manier ontdekken? Een gezellige Winter Wandeling met een gids van Eindhoven Excursies ziet u de stad vanuit een nieuw perspectief.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Flirten in Eindhoven
Ken jij de geheimen van succesvol flirten al? Ga aan de slag met datingcoach en flirtexpert van Eindhoven Excursies in de Workshop Flirten.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner in Eindhoven
Als de sneeuw is gevallen, dan wordt het tijd voor het Winter Walking Dinner van Eindhoven Excursies, een geweldig groepsuitje met de feestdagen lekker wandelen door de straten van Eindhoven en dineren in de lekkerste restaurants van Eindhoven.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Get the Picture Winter Brunch in Eindhoven
Op originele wijze de mooiste stad van Brabant ontdekken? Dat kan bij Eindhoven Excursies: spelen en genieten in de Get the Picture Winter Brunch.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Winter Moordspel in Eindhoven
Eindhoven Excursies heeft voor de winter een spannende avond voor u in petto: midden in Eindhoven gaat u namelijk een uitdagend Moordspel spelen en lekker dineren.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Ranking the Stars Lunch in Eindhoven
Zoekt u nog een zeer origineel groepsuitje of bedrijfsuitje in het centrum van Eindhoven? Eindhoven Excursies bouwt voort op het bekende Tv-programma waarin deelnemers worden gerankt aan de hand van grappige, onthullende en ludieke vragen. Onze Ranking The Stars Lunch combineert deze bekende quiz met een overheelijke lunch. Ranking The Stars is het ideale concept om uw vrijgezellenfeest, huwelijksfeest of bedrijfsuitje extra feestelijk te maken!
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Winter Walking Brunch in Eindhoven
Een Walking Brunch in de koudste maanden van het jaar? Dat is een ware belevenis, die Winter Walking Brunch met gids van Eindhoven Excursies. Lekker wandelen door de straten van Eindhoven, en lekker brunchen in verschillende warme restaurants in Eindhoven.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Wodka & Gin Tasting Workshop in Eindhoven
Eindhoven Excursies presenteert de Wodka & Gin Tasting Workshop in Eindhoven. Tijdens deze workshop leert u waarom 'shaken, not stirred' zo lekker is.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Ladies Only Vrijgezellenfeest in Eindhoven
Eindhoven Excursies heeft iets nieuws voor de vrouwen onder ons, namelijk  een Ladies Only uitje! Wij maken van uw vrijgezellenuitje of groepsarrangement een heel spektakel. Het zal een dag worden die nooit vergeten zal wordt!
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Bubble Voetbal in Eindhoven
Bij Eindhoven Excursies kunt u nu uw eigen sportevenement organiseren, namelijk het Bumping Bubble Ball! Dit spel kan zowel binnen in een sportzaal als buiten op een veld gespeeld worden.
Vanaf 12 personen
2.0 uur
Favoriet
Segway Workshop in Eindhoven
Tijdens deze  Segway Workshop van Eindhoven Excursies maakt u kennis met een uitzonderlijk vervoersmiddel in het centrum van Eindhoven. Hét is zeker ook het meest milieuvriendelijke vervoermiddel van zijn tijd. Voor iedereen die tijdens een bedrijfsuitstapje of familie-uitje lekker comfortabel op twee wielen wilt balanceren, is dit het ideale arrangement!
Vanaf 10 personen
2 uur uur
Favoriet
Linedance Workshop in Eindhoven
Groepsuitje met familie of vrienden organiseren in geheel Amerikaanse Western stijl? Of wilt u uw personeelsfeest wel eens compleet anders in de steigers zetten? Als u van Countrymuziek houdt dan is deze Linedance Workshop van Eindhoven Excursies misschien iets voor u. U kunt uiteraard in een zeer toepasselijke outfit arriveren, met cowboyhoed en leren laarzen, maar het hoeft niet! Deze gezellige dansworkshop is geschikt voor dames én heren en wordt gehouden in op een gezellige locatie in Eindhoven.
Vanaf 10 personen
1.5 uur uur
Favoriet
Zeg ‘yes’ tegen Strijp-S! in Eindhoven
Eindhoven Excursies biedt jullie de leukste ontdekkingstocht in Eindhoven inclusief lunch en diner. Jullie verkennen de bruisende stadswijk Strijp-S samen met een stadsgids om vervolgens de altijd uitdagende Escape City Game te spelen. Het ‘Zeg yes tegen Strijp S!’ arrangement kan zowel als groepsuitje met vrienden als bedrijfsuitje met collega’s worden georganiseerd. Jullie complete dagprogramma ziet er als volgt uit:
Vanaf 10 personen
10 uur
Favoriet
Wie is de Meesterchef?!
Wilt u weten bij wie u zonder zorgen kunt aanschuiven voor een heerlijk diner? Ontdek het met dit uitje van Eindhoven Excursies Wie wordt de nieuw Meesterchef binnen uw gezelschap?  
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet