Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Lapdance & Striptease in Eindhoven

Details over dit uitje

Met deze workshop Lapdance & Striptease in Eindhoven maken we van elke verlegen dame een sensuele diva. In korte tijd leren we jullie de eeuwenoude kunst van het verleiden. Onder enthousiaste begeleiding weten we jullie in korte tijd klaar te stomen voor de ultieme test om jullie partners (of aanstaande partners) versteld te laten staan.

Deze workshop is de ideale manier om je vrijgezellenfeest extra feestelijk te maken of om zomaar eens met vriendinnen iets uitdagends te beleven. Neem je meest verleidelijke kleding mee en doe je mooiste hoge hakken aan voor deze workshop.

Leer hoe je het publiek kan plagen, dans die speciale moves waar elke man gek van wordt. Uiteraard kunnen we tijdens deze Lapdance Workshop de aanstaande bruid wat extra lessen in verleiding geven.

Zin in een sexy uitje? Boek de Lapdance & Striptease workshop van Eindhoven Excursies in Eindhoven en verras je vriend of partner met de moves die je vandaag hebt geleerd.

Inclusief:
  • Locatie hartje Eindhoven
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Eindhoven Excursies in Eindhoven kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop in Eindhoven kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan