Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy 88 in Eindhoven

Details over dit uitje

‘Never a dull moment’! Crazy 88 van Eindhoven Excursies is hét evenement voor iedereen die wel eens van de gebaande paden af wilt stappen en een vrolijk en spannend avontuur wilt beleven met familie, vrienden of collega’s. Een groepsuitje of vrijgezellenfeestje dat zeker zorgt voor de noodzakelijke hilariteit, gezelligheid en teambuilding!

Crazy 88 staat voor (té) gekke en ludieke, grappige en soms spannende opdrachten die binnen een bepaalde tijd moeten worden uitgevoerd. Het zijn veelal avonturen waaraan jullie je nog nooit aan hebben gewaagd, gewoon, omdat het niet in jullie opkomt om zo iets te doen in het normale leven!

Om jullie een kleine hint te geven van de opdrachten die je kan verwachten:
– Drink een kopje koffie bij een wildvreemde Eindhovense familie
– Euro’s verdienen als straatartiest
– Doe midden op de Markt allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans…
– Kus twee wildvreemde maar zeer knappe politieagenten…

Jullie worden in het centrum van Eindhoven opgesplitst in teams van 5 – 8 personen en op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met een filmcamera en dit alles moet ook nog eens binnen de aangegeven tijd worden volbracht!

Uiteindelijk komen we allemaal weer bij elkaar voor de prijsuitreiking in een gezellig Eindhovens café. Daar worden de waaghalzen van de verlegen typetjes gescheiden…Veel plezier!

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 drankje
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 – 14 personen € 27,50: NU € 23,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 25,50: NU € 21,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Dit spelprogramma combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Jullie complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven? :

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan