Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Krav Maga / Zelfverdediging Workshop in Eindhoven

Details over dit uitje

In de Krav Maga / Zelfverdediging Workshop van Eindhoven Excursies leert u eindelijk eens die onuitstaanbare en handtastelijke personen van u af te houden.

Zelfverdediging van het hoogste niveau, dat is wat Krav Maga beoogt. Op een gezellige locatie in de stad zullen wij u les geven in de edele kunst van deze verdedigingssport, uw instructeur staat voor u klaar om u te los te wurmen uit houdgrepen en om geduchte aanvallen af te slaan.

Dit arrangement is ideaal voor een vrijgezellenfeest, of met familie of collega’s, of als bedrijfsuitje om het personeel of de feestgangers vast voor te bereiden op irritante handtastelijkheden en ongewenste intimiteiten!

Krav Maga is een moderne, praktische en beproefde wijze van zelfverdediging, zorgvuldig toegesneden op de huidige agressie van hangjongeren, agressieve schoonmoeders, woedende bazen en andere fijnbesnaarde personen die u in het dagelijks leven spontaan tegenkomt!

Deze cursus kan ook heel goed in de buitenlucht worden gegeven. We nemen uw gezelschap mee naar een park of een andere locatie.

Wilt u een professionele zelfverdedigingscursus bijwonen zodat u voortaan met nieuw vertrouwen in het leven staat? Reserveer de Krav Maga workshop bij Eindhoven Excursies voor een uniek bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest en train om elke aanval af te wenden!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Een flinke dosis zelfvertrouwen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Eindhoven Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Eindhoven Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Eindhoven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan