Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Zumba workshop in Eindhoven

Details over dit uitje

Houdt u van muziek en van bewegen? Dan is de Zumba workshop van Eindhoven Excursies iets voor u! De Zumba workshop laat u namelijk heerlijk swingen op opzwepende muziek.

Onze instructeurs weten hoe ze van deze dansworkshop een fanatieke happening moeten maken. U wilt wel calorieën verbranden en lekker bewegen, maar wel op een leuke manier natuurlijk! Zeer geschikt voor een activiteit met collega's, familie of vrienden, om iedereen weer fit en enthousiast te maken.

Welkom bij de workshop Zumba, een mix van merenque, salsa, cumbia en reggaeton dansen waar u het pas echt heet van krijgt. Onder enthousiaste begeleiding van gelouterde Zumba-instructeurs maken we van deze Zumba-sessie een spierversterkend feest, inclusief vrolijk gezichten!

Ook als u nog nooit echt aan fitness heeft gedaan, is Zumba een prima alternatief. De opzwepende muziek zorgt ervoor dat u gewoon niet stil kunt blijven staan. Bewegen op ritmisch niveau!

Gezellig met vrienden of familie bewegen op muziek in Eindhoven? Reserveer de Zumba Workshop van Eindhoven Excursies en ga met de voetjes van de vloer!

Inclusief:
  • Gezellige locatie in het centrum van Eindhoven
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De arrangementen van Eindhoven Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Eindhoven Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Eindhoven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan