Spelprogramma's Eindhoven

Alle spelprogramma’s voor een vrolijk bedrijfsuitje of een groepsuitje in het altijd mooie Eindhoven voor u op een rij. Reserveer eenvoudig spelprogramma’s met een uniek karakter zoals The Ratrace 88 of in combinatie met culinaire verrassingen zoals Crazy Lunch. Geschikt voor kleine en grote groepen. Elk spelprogramma is natuurlijk geheel op basis van uw wensen te organiseren. Bekijk nog veel meer spelprogramma’s die de teamband versterken en maak uw keuze voor een gezellige bedrijfsuitje of groepsuitje in Eindhoven.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Escape City Tablet Game in Eindhoven
De Escape city Game in hartje Eindhoven. Dit uitje is bij uitstek geschikt als teambuilding activiteit. Logisch nadenken en snelheid zijn van groot belang.  
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
The Ratrace 88 in Eindhoven
Jullie bedrijfsuitje of groepsuitje met vrienden echt in de steigers zetten begint met The Ratrace 88 van Eindhoven Excursies. Wij combineren de twee leukste spelthema's (Wie is de Mol en Crazy 88) tot het ultieme uitje voor uw gezelschap. Avontuur, leuke uitdagingen en teambuilding zijn de ingrediënten van dit gezellige evenement.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ik Hou Van Holland Quiz in Eindhoven
Veelgeprezen en altijd oergezellig, Ik Hou van Holland van Eindhoven Excursies gaat door waar het gelijknamige Tv-programma ophoudt. Wij hebben een nog leukere quizmaster en een prachtig decor voor jullie klaar staan om jullie ultieme groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest te vieren. Met de leukste muziekfragmenten en de meest verrassende vragen is dit een prima gelegenheid om jullie kennis over ons kleine kikkerlandje eens te testen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Sex and the City Game in Eindhoven
Meiden opgelet! Het  Sex and the City uitje van Eindhoven Excursies in Eindhoven maakt van jullie vrijgezellenfeest een doldwaze en onvergetelijke dag. Sex and the City in Eindhoven  betekent fun, melige gezelligheid  en samen een onvergetelijke dosis lol maken met al je vriendinnen. Geschikt als groepsuitje of vrijgezellenfeest voor dames die de boel een beetje op stelten willen zetten.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
GPS Fietspuzzeltocht in Eindhoven
Een prachtige fietstocht door het centrum van Eindhoven, een paar uitdagende vragen over diverse locaties en zelf de route bepalen aan de hand van GPS, kortom; de GPS Fietspuzzeltocht van Eindhoven Excursies brengt het beste in u naar boven. Dit sportieve en avontuurlijke groepsuitje zorgt altijd voor een gezellige sfeer en de noodzakelijke teambuilding en is voor zowel kleine als grotere groepen exclusief te organiseren.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Pain Game in Eindhoven
Maak van jullie vrijgezellenfeest of groepsuitje in Eindhoven een hilarische gebeurtenis. Als je de Pain Game nog niet kent van Tv, bekijk even wat filmpjes op YouTube en je weet gelijk wat wij bedoelen; een doldwaas spelprogramma van Eindhoven Excursies waarin jullie het in teams tegen elkaar moeten opnemen en wat griezelige pijnspelletjes gaan doen!  
Vanaf 10 personen
2 uur uur
Favoriet
Sherlock Holmes Lunch Game in Eindhoven
Dit is je kans om in de spotlights te staan als een echte speurneus! Deze virtuele city game van Eindhoven Excursies laat je onderzoeken, oplossen maar ook nog eens culinair genieten.
Vanaf 10 personen
5,0 uur
Favoriet
Fietspuzzeltocht in Eindhoven
Als u dan toch een gezellig groepsuitje wilt organiseren in het centrum van Eindhoven, waarom dan niet een puzzeltocht organiseren in combinatie met de noodzakelijke lichaambeweging? Deze Fietspuzzeltocht van Eindhoven Excursies is te organiseren voor kleinere en grotere groepen en zorgt voor de ultieme ontdekkingsreis door het mooie centrum van Eindhoven.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Jongens tegen de meisjes dinerquiz in Eindhoven
Al decennia lang houdt dit ons bezig. Wie is er beter? De jongens of de meisjes? Wij gaan zorgen dat jullie erachter komen door onze enige echte jongens tegen de meisjes quiz.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
The Wedding Planner & Cocktail Workshop in Eindhoven
Onze Wedding Planner game vindt plaats in het centrum van Eindhoven. Na afloop van dit spannende spel kunt u ook nog eens een volleerd cocktailshaker worden tijdens de cocktailworkshop van Eindhoven Excursies.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
De Jongens Tegen De Meisjes quiz in Eindhoven
Al decennia lang houdt dit ons bezig. Wie is er beter? De jongens of de meisjes? Wij gaan zorgen dat jullie erachter komen door onze enige echte jongens tegen de meisjes quiz.
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet
De Kolonisten van Eindhoven – Tablet City Game
Ontdek, verover en koloniseer! Het spelprogramma 'De Kolonisten van Eindhoven' van Eindhoven Excursie is het ideale groepsuitje of bedrijfsevent voor iedereen die van avontuur en van het bekende bordspel 'Kolonisten van Catan' houdt. Ook als u het niet kent, wordt u al snel aangestoken door het uitdagende karakter van deze avontuurlijke City Game. Verzamel grondstoffen, verhandel producten en haal de meeste overwinningspunten binnen. Maak van uw gezelschap een goed op elkaar ingespeeld team kolonisten!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars in Eindhoven
Wie van jullie heeft nog wat geheimpjes te verklappen? Wie denkt wat over wie? Ranking The Stars van Eindhoven Excursies is dat gezellige groepsuitje waar kleine en ludieke geheimpjes worden onthuld, waar grappige en verrassende karaktertrekken tegen het licht worden gehouden en de winnaar alle anderen doeltreffend weet in te schatten. Onze enthousiaste quizmaster staat klaar om uw groepsuitje of bedrijfsuitje in 'feestelijke banen' te leiden.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat in Eindhoven
Wie is de Rat van Eindhoven Excursies brengt vooral avontuur tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Eindhoven. Jullie gaan in teams de stad in om leuke, spannende en enerverende opdrachten uit te voeren. Terwijl alles goed blijkt te gaan, is de Rat bezig jullie team op slinkse wijze uit elkaar te spelen. Je speelt niet alleen tegen deze saboteur maar ook tegen de klok!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Crazy 88 in Eindhoven
'Never a dull moment'! Crazy 88 van Eindhoven Excursies is hét evenement voor iedereen die wel eens van de gebaande paden af wilt stappen en een vrolijk en spannend avontuur wilt beleven met familie, vrienden of collega's. Een groepsuitje of vrijgezellenfeestje dat zeker zorgt voor de noodzakelijke hilariteit, gezelligheid en teambuilding!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
GPS Speurtocht in Eindhoven
De GPS Speurtocht van Eindhoven Excursies maakt van jullie dagje uit een ontdekkingsreis door de stad. Het is het ideale event om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje echt avontuurlijk te maken. Tijdens deze speurtocht maken jullie gebruik van GPS om de route naar de diverse checkpoints en landmarks van Eindhoven te vinden. En dat klinkt gemakkelijker dan jullie denken.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Step Challenge in Eindhoven
Sportief, avontuurlijk en uitdagend, de Step Challenge van Eindhoven Excursies tovert uw groepsuitje of bedrijfsuitje om in een zeer gezellig evenement in het centrum van Eindhoven. Deze speurtocht is anders dan vele andere, wij hebben voor iedere deelnemer een sportieve step of kickbike gereserveerd, waarmee u in teams de stad doorkruist.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Empire City Tablet Game in Eindhoven
Eén van de meest populaire city games van Eindhoven Excursies is de Empire City Tablet Game. Wij maken van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje een waanzinnig en uitdagend avontuur in het centrum van Eindhoven. In teams gaan jullie op pad in de rol van vastgoedtycoons. Het doel is om zoveel mogelijk gebouwen in te sluiten en zo geld te verdienen. Het spel werkt alsvolgt:
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Oud Brabantse Spelen in Eindhoven
Gezelliger dan de Olympische spelen en te reserveren voor jong en oud! Ook als bedrijfsuitje zijn deze Oud Brabantse Spelen van Eindhoven Excursies een ludiek en oergezellig alternatief. Vandaag gaan jullie allemaal spelletjes doen die een eeuw geleden door iedereen werden gedaan. En dan hebben we het niet over mens-erger-je-nieten bij kaarslicht!
Vanaf 20 personen
2.5 uur
Favoriet
Brabantse Café Speurtocht in Eindhoven
Een gezellig groepsuitje of bedrijfsuitje begint met een lekker pilsje in een gezellige kroeg in Eindhoven. Maar het aardige van deze Brabantse Café Speurtocht van Eindhoven Excursies is dat u daarvoor wel eerst iets moet doen. Los de leukste puzzels op tijdens uw kroegentocht en ontdek zo nog eens het een en ander over deze gezellige stad.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet