Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Zeg ‘yes’ tegen Strijp-S! in Eindhoven

Details over dit uitje

Eindhoven Excursies biedt jullie de leukste ontdekkingstocht in Eindhoven inclusief lunch en diner. Jullie verkennen de bruisende stadswijk Strijp-S samen met een stadsgids om vervolgens de altijd uitdagende Escape City Game te spelen. Het ‘Zeg yes tegen Strijp S!’ arrangement kan zowel als groepsuitje met vrienden als bedrijfsuitje met collega’s worden georganiseerd. Jullie complete dagprogramma ziet er als volgt uit:

09.00 – 10.00 Ontvangst met koffie en vlaai

Jullie komen allemaal samen op een centrale locatie in Eindhoven waar jullie feestelijk verwelkomd worden met een vers kopje koffie en een koffiekoek.

10.00 – 12.00 Rondleiding met privé gids op Strijp-S

Ga op stap met de professionele gids van Eindhoven Excursies. De rauwe, monumentale industriële gebouwen van de Hoge Rug, het Klokgebouw, de Machinekamer en het Ketelhuis vormen samen met allerlei nieuwbouwprojecten ‘De Driehoek’: het echte hart van stadswijk Strijp-S. Dit voormalige Philipsterrein is omgetoverd tot een bruisend stedelijk gebied waar mensen met veel plezier wonen, werken, creëren en ontspannen. Met de Leidingstraat als een rode draad door het stedelijke gebied, ervaar je overal in Strijp-S een gezellige sfeer. Jullie gids weet alles over dit bijzondere stadsdeel te vertellen.

12.00 – 14.00 Gezellige lunch

Hier genieten jullie van een uitgebreid lunchbuffet, dit oergezellige café serveert een wisselend aanbod van verrukkelijke sandwiches, verse soepen, salades en verse sapjes. Geef jezelf een flinke ‘energyboost’ want de komende twee uur staat er een uitdagend spel op stapel.

14.00 – 16.00 Escape City Game

Tijdens de Escape City Game moeten jullie het in teams tegen elkaar gaan opnemen. Samenwerking, doorzettingsvermogen en een goed ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel zijn altijd meegenomen! De criminele Dr. Crypto heeft een aantal onschuldige mensen gegijzeld en wilt centen zien. Jullie krijgen een virtuele zak met geld mee om de gijzelaars vrij te kopen. Maar waar kan je de gijzelaars vinden en hoe kom je daar? Jullie zoektocht door Eindhoven gebeurt aan de hand van locaties die moeten worden gevonden met behulp van tablets. Elke locatie geeft jullie weer een nieuwe hint. Als je te laat bent zal je nog meer moeten betalen! Strijd tegen de klok en tegen de andere teams.

16.00 – 17.00 Prijsuitreiking en borrel

Op een gezellige locatie in de stad wordt het best presterende Escape City team gehuldigd. Een prachtige prijs ligt op jullie te wachten. Het is tijd voor een stevige borrel!

17.00 – 19.00 Uitgebreid diner

Jullie stadsavontuur in Eindhoven wordt afgesloten met een gezellig diner in restaurant het Ketelhuis, een centrum van exquise culinaire verrassingen en bijzondere gerechten.

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie.thee en koffiekoek
  • Rondleiding Strijp-S met professionele gids
  • Lunch
  • Escape City Game en prijsuitreiking
  • Uitgebreid drie gangen diner
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag
  • Zowel als groepsuitje als bedrijfsuitje te organiseren!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan