040 82 00 108
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Zeg ‘yes’ tegen Strijp-S! in Eindhoven

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Zeg ‘yes’ tegen Strijp-S! in Eindhoven

Eindhoven Excursies biedt jullie de leukste ontdekkingstocht in Eindhoven inclusief lunch en diner. Jullie verkennen de bruisende stadswijk Strijp-S samen met een stadsgids om vervolgens de altijd uitdagende Escape City Game te spelen. Het ‘Zeg yes tegen Strijp S!’ arrangement kan zowel als groepsuitje met vrienden als bedrijfsuitje met collega’s worden georganiseerd. Jullie complete dagprogramma ziet er als volgt uit:

09.00 – 10.00 Ontvangst met koffie en vlaai

Jullie komen allemaal samen op een centrale locatie in Eindhoven waar jullie feestelijk verwelkomd worden met een vers kopje koffie en een koffiekoek.

10.00 – 12.00 Rondleiding met privé gids op Strijp-S

Ga op stap met de professionele gids van Eindhoven Excursies. De rauwe, monumentale industriële gebouwen van de Hoge Rug, het Klokgebouw, de Machinekamer en het Ketelhuis vormen samen met allerlei nieuwbouwprojecten ‘De Driehoek’: het echte hart van stadswijk Strijp-S. Dit voormalige Philipsterrein is omgetoverd tot een bruisend stedelijk gebied waar mensen met veel plezier wonen, werken, creëren en ontspannen. Met de Leidingstraat als een rode draad door het stedelijke gebied, ervaar je overal in Strijp-S een gezellige sfeer. Jullie gids weet alles over dit bijzondere stadsdeel te vertellen.

12.00 – 14.00 Gezellige lunch

Hier genieten jullie van een uitgebreid lunchbuffet, dit oergezellige café serveert een wisselend aanbod van verrukkelijke sandwiches, verse soepen, salades en verse sapjes. Geef jezelf een flinke ‘energyboost’ want de komende twee uur staat er een uitdagend spel op stapel.

14.00 – 16.00 Escape City Game

Tijdens de Escape City Game moeten jullie het in teams tegen elkaar gaan opnemen. Samenwerking, doorzettingsvermogen en een goed ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel zijn altijd meegenomen! De criminele Dr. Crypto heeft een aantal onschuldige mensen gegijzeld en wilt centen zien. Jullie krijgen een virtuele zak met geld mee om de gijzelaars vrij te kopen. Maar waar kan je de gijzelaars vinden en hoe kom je daar? Jullie zoektocht door Eindhoven gebeurt aan de hand van locaties die moeten worden gevonden met behulp van tablets. Elke locatie geeft jullie weer een nieuwe hint. Als je te laat bent zal je nog meer moeten betalen! Strijd tegen de klok en tegen de andere teams.

16.00 – 17.00 Prijsuitreiking en borrel

Op een gezellige locatie in de stad wordt het best presterende Escape City team gehuldigd. Een prachtige prijs ligt op jullie te wachten. Het is tijd voor een stevige borrel!

17.00 – 19.00 Uitgebreid diner

Jullie stadsavontuur in Eindhoven wordt afgesloten met een gezellig diner in restaurant het Ketelhuis, een centrum van exquise culinaire verrassingen en bijzondere gerechten.

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie.thee en koffiekoek
  • Rondleiding Strijp-S met professionele gids
  • Lunch
  • Escape City Game en prijsuitreiking
  • Uitgebreid drie gangen diner
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag
  • Zowel als groepsuitje als bedrijfsuitje te organiseren!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Eindhoven starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Eindhoven Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Eindhoven Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Eindhoven is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Eindhoven Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Eindhoven Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Eindhoven Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan