Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadswandeling-Op-Maat in Eindhoven

Details over dit uitje

De Stadswandeling-Op-Maat van Eindhoven Excursies laat u kiezen uit diverse gezellige rondleidingen door de stad. Samen met onze professionele stadsgidsen gaat u op stap met uw gehele gezelschap voor een origineel dagje uit in centrum Eindhoven. Deze stadswandeling op maat is dan ook bijzonder geschikt voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje dat goed moet beginnen!

Of u nou meer wilt weten over de impact van Philips op de stad of wat meer te weten wilt komen over de 140 Rijksmonumenten of de diverse musea, wij hebben voor elk gezelschap en voor elke gelegenheid de juiste rondleiding voor u klaar staan.
Combineer uw rondleiding met andere activiteiten, zoals een bezoek aan het Van Abbemuseum, het DAF-museum, het PHILIPS-museum of maak een tochtje met een step of doe elke andere sportieve of culturele activiteit dat past bij uw groepsuitje. Onze op maat georganiseerde stadswandeling maakt van uw groepsuitje en rondleiding een echte ontdekkingstocht.

Neem contact met ons op en samen met u bedenken wij uw unieke dagje uit in Eindhoven!

En als het weer niet helemaal meezit, kunnen we altijd nog een leuke kroegentocht houden langs de leukste cafés in het centrum. Een geheel op maat georganiseerd uitstapje!

Enkele suggesties:

- Eindhovense monumenten en gebouwen
- Het oude Philips terrein en historisch erfgoed
- Fashion stores in Eindhoven
- Eindhovense Musea

Alles is mogelijk!

Tip:

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw tour dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan