Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Eindhoven

Details over dit uitje

Biking Brunch, het ideale dagarrangement voor iedereen die gewoon lekker op de fiets de stad Eindhoven wilt verkennen samen met een professionele stadsgids van Eindhoven Excursies. In drie etappes nemen wij u mee naar de lekkerste horeca-etablissementen, het onderstaande tijdschema is natuurlijk geheel op uw wensen aan te passen. Happen & Trappen is zowel als bedrijfsuitje of als familie-uitje te organiseren.

De Markt, De Admirant, de St.Catharinakerk, de lichttoren en de ‘Witte Dame’, allemaal namen van bekende gebouwen en monumenten in het centrum van de stad. Eindhoven is uiteraard een moderne stad maar kent ook 140 prachtige Rijksmonumenten. Misschien komt u ook langs het pand waar Gerard Philips in 1891 zijn eerste lampenfabriek vestigde en zo een flinke impuls gaf aan de verdere ontwikkeling van de stad. Even stoppen bij het standbeeld van de ‘stadsvader’ om nog wat boeiende anekdotes over hem te vernemen en daarna weer lekker door te peddelen.

Onderweg nuttigt u het hoofdgerecht in een gezellig restaurant. Beleef de stad op uw gemak tijdens deel 2 van de fietstocht, maar zie meer dan als u zou lopen. Dit gezellige en actieve evenement sluiten we af met een heerlijk dessert.

Programma-indicatie:

13.00 – 13.15 Fietsen ophalen
13.15 – 14.15 Voorgerecht
14.15 – 15.00 Fietstocht deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 16.45 Fietstocht deel 2
16.45 – 17.15 Nagerecht
17.15 – 17.30 Fietsen inleveren

Inclusief:
  • Vakkundige privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Fiets
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Met de dagarrangementen van Eindhoven Excursies ontdekt u ‘Brabantstad Eindhoven’ op feestelijke wijze. Wij maken van elk groepsuitje of bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Neem uw gehele familie of vriendengroep mee voor een uniek en gezellig dagje uit in en rond het centrum.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan