Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kunst en Architectuur Rondleiding door Eindhoven

Details over dit uitje

Eindhoven echt ontdekken tijdens een cultureel getint groepsuitje of bedrijfsuitje? Met deze Kunst en Architectuur Rondleiding van Eindhoven Excursies zet u uw dagje uit in deze ambitieuze stad pas echt op de kaart. U gaat gezellig op stap met een professionele stadsgids en ontdekt de diverse bekende en markante gebouwen zoals het van Abbemuseum, de Regent, de Lichttoren en de Effenaar.

Eindhoven heeft inmiddels de naam als zijnde een moderne stad waar innovatie en high tec de drijvende krachten zijn. Maar Eindhoven heeft net als elke grote stad van Nederland een boeiende ontwikkeling doorgemaakt. Het aardige van deze rondleiding is dat u meer komt te weten over de totale stadsontwikkeling van Eindhoven.

Met 140 rijksmonumenten en een boeiende verhaal op elke straathoek is dit de manier om Eindhoven te ontdekken. Ga op stap met onze gids en kom tot de ontdekking dat Eindhoven nog steeds niet voltooid is, verschillende ambitieuze bouwprojecten staan nog steeds op het programma.

Inclusief:
  • Professionele stadsgids
  • Kunst en architectuur nader bekeken
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan