Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Eindhoven

Details over dit uitje

Zo'n stadswandeling is natuurlijk erg leuk en gezellig, maar wilt u ook niet gewoon samen met familie, vrienden of collega's even heerlijk eten in het centrum van Eindhoven? Tijdens de Walking Brunch van Eindhoven Excursies combineert u het beste dat Eindhoven te bieden heeft, voor elk groeps- of bedrijfsuitje is dit het ideale uitstapje. Maar liefst drie horeca-etablissementen zult u tijdens uw culinaire stadswandeling samen met een zeer professionele en enthousiast vertellende stadsgids bezoeken.

Ga op stap met onze professionele gids en bekijk de binnenstad eens op een hele andere manier. Onze gids vertelt u allerlei grappige en boeiende anekdotes over alle bezienswaardigheden. Hoewel Eindhoven de naam heeft een supermoderne stad te zijn, kent het centrum nog tal van oude monumenten en gebouwen. Centraal gelegen ligt de Markt met voornamelijk grand-cafés en grote terrassen.

Na deze eerste tour door het centrum, strijkt u neer in het eerste restaurant van deze middag. Na een uurtje brunchen, gaat u weer verder met deel 2 van de rondleiding. Uiteindelijk belandt u in het laatste etablissement waar even rustig nagepraat kan worden over de diverse monumenten die u heeft bekeken en de verhalen die u daarover heeft gehoord. Veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 - 13.45 Voorgerecht
13.45 - 14.45 Rondleiding Eindhoven deel 1
14.45 - 15.30 Hoofdgerecht
15.30 - 16.30 Rondleiding Eindhoven deel 2
16.30 - 17.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Enthousiaste stadsgids (échte Eindhovenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Met de dagarrangementen van Eindhoven Excursies ontdekt u 'Brabantstad Eindhoven' op feestelijke wijze. Wij maken van elk groepsuitje of bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Neem uw gehele familie of vriendengroep mee voor een uniek en gezellig dagje uit in en rond het centrum.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan