Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen, Opscheppen & Steppen in Eindhoven

Details over dit uitje

Een soort sportieve en culinaire drietrapsraket om alle bezienswaardigheden in Eindhoven te ontdekken. Met het Beppen, Opscheppen en Steppen arrangement van Eindhoven Excursies gaat u samen op weg op een paar fraai vormgegeven steps. Volg onze gids naar weer een ander horeca-etablissement in het centrum van Eindhoven waar een nieuw gerecht op u te wachten staat.

Tijdens dit groepsuitje of bedrijfsuitje verbrandt u die ingenomen calorieën vliegensvlug. Onze gids vertelt u ondertussen de ins-en-outs over de bekende monumenten van de stad. De steptocht gaat verder dan de Markt en het centrum alleen, voor de lekkerste gerechten moet u net iets verder steppen. Na elk gerecht stappen we weer op en banen we ons een weg door de stad. Uw gids neemt het voortouw en zorgt ervoor dat de achterblijvers niet verdwaald raken.

Dan wordt het weer tijd voor een ontspannen verpozing met een spectaculair hoofdgerecht op het menu. In het laatste restaurant kunt u van het verdiende dessert genieten en met uitzicht op de binnenstad van Eindhoven sluiten we deze tocht af met een kopje koffie of een lekker likeurtje. Geniet ervan!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Steptour deel 1
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 Steptour deel 2
21.45 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding (échte Eindovenaar met jarenlange ervaring)
  • Steppen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan