040 82 00 108
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bustours en stadsrondritten door Eindhoven

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Bustours en stadsrondritten door Eindhoven

De Stadsrondrit - bustour van Eindhoven Excursies is het ideale groepsuitje of bedrijfsuitje om, in een betrekkelijk korte tijd, veel van de stad Eindhoven te ontdekken. Deze rondrit met een comfortabele tourbus is dan ook ideaal voor dat speciale bedrijfsuitje met gasten uit het buitenland of om uw groepsuitje in Eindhoven mobiel te maken. We kunnen desgewenst iedereen afzetten bij een museum van uw keuze.

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een goed ingevoerde stadsgids tijdens uw bustour op te laten treden om alle bezienswaardigheden te voorzien van mooie achtergrondverhalen en passende anekdotes. Onze gidsen spreken vele talen dus, als u een speciale gids of taal zoekt, laat het ons even weten.

U kunt kiezen uit twee verschillende tours:

Philips bustour - Ontdek wat het bedrijf Philips voor de stad heeft betekend, bekijk de diverse gebouwen in het Philipsdorp en bekijk het nog bewaard gebleven industriële erfgoed. U komt ook langs het zogenaamde Witte Dorp van architect Dudok en het Evoluon.

Eindhoven Brainport bustour - Ontdek de bekendste high-tec bedrijven zoals ASML en bezoek de High Tec Campus van Eindhoven, het terrein van de Technische Universiteit en andere gebieden waar de innovatieve kracht van Eindhoven altijd springlevend is.

De bustours kunnen uiteraard ook van start gaan op een specifieke door u aangegeven locatie in Eindhoven of vanaf het parkeerterrein bij uw eigen kantoor.

Inclusief:
  • Privé bus
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 19 personen € 37,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 27,50 p.p. excl. BTW

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Eindhoven starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Eindhoven Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Eindhoven Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Eindhoven is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Eindhoven Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Eindhoven Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Eindhoven Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan