Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bustours en stadsrondritten door Eindhoven

Details over dit uitje

De Stadsrondrit - bustour van Eindhoven Excursies is het ideale groepsuitje of bedrijfsuitje om, in een betrekkelijk korte tijd, veel van de stad Eindhoven te ontdekken. Deze rondrit met een comfortabele tourbus is dan ook ideaal voor dat speciale bedrijfsuitje met gasten uit het buitenland of om uw groepsuitje in Eindhoven mobiel te maken. We kunnen desgewenst iedereen afzetten bij een museum van uw keuze.

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een goed ingevoerde stadsgids tijdens uw bustour op te laten treden om alle bezienswaardigheden te voorzien van mooie achtergrondverhalen en passende anekdotes. Onze gidsen spreken vele talen dus, als u een speciale gids of taal zoekt, laat het ons even weten.

U kunt kiezen uit twee verschillende tours:

Philips bustour - Ontdek wat het bedrijf Philips voor de stad heeft betekend, bekijk de diverse gebouwen in het Philipsdorp en bekijk het nog bewaard gebleven industriële erfgoed. U komt ook langs het zogenaamde Witte Dorp van architect Dudok en het Evoluon.

Eindhoven Brainport bustour - Ontdek de bekendste high-tec bedrijven zoals ASML en bezoek de High Tec Campus van Eindhoven, het terrein van de Technische Universiteit en andere gebieden waar de innovatieve kracht van Eindhoven altijd springlevend is.

De bustours kunnen uiteraard ook van start gaan op een specifieke door u aangegeven locatie in Eindhoven of vanaf het parkeerterrein bij uw eigen kantoor.

Inclusief:
  • Privé bus
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 19 personen € 37,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 27,50 p.p. excl. BTW

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan