Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht door Eindhoven

Details over dit uitje

Wilt u lekker ontspannen fietsen door het centrum van Eindhoven samen met een gezellige kwebbelende stadsgids? Tijdens de Fietstocht van Eindhoven Excursies ziet u alle bijzondere monumenten en gebouwen en krijgt u de mooiste achtergrondverhalen te horen. De route gaat langs alle bekende monumenten, straten en pleinen, maar ook als u een specifieke route in gedachte heeft, kunnen wij naar wens deze fietstocht aanpassen.

Eindhoven staat bekend om de Markt, het centrale plein van de stad maar ook om gebouwen zoals de Admirant, de St.Catharinakerk, de lichttoren en bijvoorbeeld de 'Witte Dame'. Eindhoven is uiteraard een moderne stad maar kent ook 140 prachtige Rijksmonumenten. Misschien komt u ook langs het pand waar Gerard Philips in 1891 zijn eerste lampenfabriek vestigde en zo een flinke impuls gaf aan de verdere ontwikkeling van de stad. Even stoppen bij het standbeeld van de 'stadsvader' om nog wat boeiende anekdotes over hem te vernemen en daarna weer lekker door te peddelen.

Onderweg wordt een drankje gedronken in een typisch lokaal kroegje. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Inclusief:
  • Fiets
  • Pauze in gezellig café
  • Vakkundige begeleiding door stadsgids (échte Eindhovenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan