Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour in Eindhoven

Details over dit uitje

Gezellig groepsuitje organiseren in Eindhoven zodat u de stad écht leert kennen? Met de High Tour van Eindhoven Excursies maken wij elke belofte waar. Uw gezelschap wordt eerst ontvangen in een centraal gelegen en oergezellig stadscafé waar u geniet van een vers kopje koffie met gebak. Daarna zal onze gids zich bij u voegen om u alvast kennis te laten maken met de stad Eindhoven.

Bekijk de stad samen met een professionele stadsgids die vol zit met allerlei bijzondere verhalen en boeiende anekdotes. Hoewel Eindhoven inmiddels de naam heeft een zeer moderne stad te zijn, kent het centrum nog tal van oude monumenten en gebouwen. In totaal ook zo'n 140 Rijksmonumenten. Centraal gelegen ligt de Markt met voornamelijk grand-cafés en grote terrassen.
Aan de zuidkant van het centrum liggen het Stratumseind, de langste caféstraat van Nederland, met meer dan 50 aaneengesloten (dans)cafés, kroegen en discotheken. Naast de St. Catharinakerk beschikt Eindhoven ook over de Admirant, met z'n 105 meter het hoogste gebouw van Eindhoven. Uw gids laat u de mooiste plekjes van de stad zien en beantwoordt al uw vragen.

Circa anderhalf uur later zult u wel trek hebben gekregen in iets zoets en hartigs. Dat komt goed uit! U gaat naar een gezellige locatie in het centrum van Eindhoven waar u gaat nieten van een luxe High Tea. Deze High Tea is niet alleen een culinair hoogtepunt maar tevens een lust voor het oog.

Programma:

12.00 - 12.30 Ontvangst met koffie met gebak
12.30 - 14.00 Stadstour door de stad
14.00 - 16.00 Luxe High Tea

U kunt dit programma uiteraard naar wens aanpassen of eventueel een diner toevoegen!

Inclusief:
  • Koffie met stukje vlaai of gebak
  • Professionele stadsgids stadstour
  • Uitgebreide High Tea
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw rondleiding dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden! (meerprijs)

Met de dagarrangementen van Eindhoven Excursies ontdekt u 'Brabantstad Eindhoven' op feestelijke wijze. Wij maken van elk groepsuitje of bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Neem uw gehele familie of vriendengroep mee voor een uniek en gezellig dagje uit in en rond het centrum.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan