Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Eindhoven

Details over dit uitje

Tijdens het Walking Dinner van Eindhoven Excursies bezoekt u drie verschillende restaurants en maakt u tussendoor een gezellige stadswandeling. Onze stadsgids neemt u mee naar de mooiste plekken en bezienswaardigheden van de stad. In elk restaurantje krijgt u weer een ander lekker gerecht voorgeschoteld. Dit is hét ontspannen groepsuitje of bedrijfsuitje om Eindhoven zowel cultureel als culinair te ontdekken.

Hoewel u dat misschien niet zou verwachten, telt Eindhoven zo’n 140 rijksmonumenten. Ook is Eindhoven één van de groenste steden van ons land. Met al die stadsparken, pleinen en hoogbouw is Eindhoven goed op weg om een zeer gemêleerd architectonisch en stedenbouwkundig landschap te vormen. En er is nog veel meer te ontdekken in het stadscentrum en rondom De Markt. Ga mee met onze professionele gids en ontdek de historische kanten van de stad en de lekkerste restaurants.

Na een tijdje wandelen, krijgt u alweer trek en bezoeken we het tweede restaurant voor het hoofdgerecht. In de laatste eetgelegenheid kunt u lekker napraten over al die anekdotes die u heeft gehoord.

Programma-indicatie:

18.00 – 18.45 Voorgerecht
18.45 – 19.45 Rondleiding
19.45 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Rondleiding
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (échte Eindhovenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan