040 82 00 108
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding STRIJP-S in Eindhoven

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding STRIJP-S in Eindhoven

Bezoek hèt creatieve en culturele centrum STRIJP- S samen met een professionele gids van Eindhoven Excursies. Wilt u van uw groepsuitje met vrienden of
bedrijfsuitje met collega's of zaken partners in Eindhoven een bijzondere gebeurtenis maken? Dan moet u zeker een bezoek aan STRIJP-S en dus het oude Philips industrieterrein maken. Leer alles over wat Philips hier gemaakt en uitgevonden heeft!

Uiteraard zijn alle oude Philips gebouwen inmiddels cultureel erfgoed en zijn de gebouwen op het terrein omgetoverd tot werklocaties voor tal van bedrijven en organisaties. Poppodia, culturele events en tal van bijzondere activiteiten vinden hier tegenwoordig plaats. STRIJP-S is ook de locatie waar in vroegere tijden het NatLab van Philips gevestigd was, de plek waar alle technologie voor radio, televisie en consumentenelektronica werd uitgevonden en getest. Samen met onze gids gaat u op stap over het terrein en bezoekt u één van de voormalige Philipsgebouwen.

Kies uit de volgende programma's voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje

(vraag aan onze medewerkers naar de prijzen van onderstaande mogelijkheden):

Rondleiding STRIJP-S met eindpunt Piet Hein Eek

STRIJP-S rondleiding die begint of eindigt op het terrein 'Piet Hein Eek'

STRIJP-S presentatie met aansluitend een STRIJP-S rondleiding

Presentatie inclusief zaalhuur + rondleiding met gids (let op, meerprijs)

Bespreek uw STRIJP-S rondleiding met onze medewerkers. Voor zowel kleine als grotere groepen kunnen wij uw rondleiding geheel op maat organiseren. Wilt u uw rondleiding STRIJP-S combineren met een lunch of diner? Alles is mogelijk!

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Bezoek aan één van de Philipsgebouwen met uitleg
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Eindhoven starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Eindhoven Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Eindhoven Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Eindhoven is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Eindhoven Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Eindhoven Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Eindhoven Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan