Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding STRIJP-S in Eindhoven

Details over dit uitje

Bezoek hèt creatieve en culturele centrum STRIJP- S samen met een professionele gids van Eindhoven Excursies. Wilt u van uw groepsuitje met vrienden of bedrijfsuitje met collega's of zaken partners in Eindhoven een bijzondere gebeurtenis maken? Dan moet u zeker een bezoek aan STRIJP-S en dus het oude Philips industrieterrein maken. Leer alles over wat Philips hier gemaakt en uitgevonden heeft!

Uiteraard zijn alle oude Philips gebouwen inmiddels cultureel erfgoed en zijn de gebouwen op het terrein omgetoverd tot werklocaties voor tal van bedrijven en organisaties. Poppodia, culturele events en tal van bijzondere activiteiten vinden hier tegenwoordig plaats. STRIJP-S is ook de locatie waar in vroegere tijden het NatLab van Philips gevestigd was, de plek waar alle technologie voor radio, televisie en consumentenelektronica werd uitgevonden en getest. Samen met onze gids gaat u op stap over het terrein en bezoekt u één van de voormalige Philipsgebouwen.

Kies uit de volgende programma's voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje

(vraag aan onze medewerkers naar de prijzen van onderstaande mogelijkheden):

Rondleiding STRIJP-S met eindpunt Piet Hein Eek

STRIJP-S rondleiding die begint of eindigt op het terrein 'Piet Hein Eek'

STRIJP-S presentatie met aansluitend een STRIJP-S rondleiding

Presentatie inclusief zaalhuur + rondleiding met gids (let op, meerprijs)

Bespreek uw STRIJP-S rondleiding met onze medewerkers. Voor zowel kleine als grotere groepen kunnen wij uw rondleiding geheel op maat organiseren. Wilt u uw rondleiding STRIJP-S combineren met een lunch of diner? Alles is mogelijk!

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Bezoek aan één van de Philipsgebouwen met uitleg
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan