Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steppen in Eindhoven

Details over dit uitje

Een bijzondere manier van voortbewegen gecombineerd met de mooiste achtergrondverhalen over de diverse bezienswaardigheden van Eindhoven. Laat uw vrienden, familie of collega's eens lekker STEPPEN door de stad! Maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een oergezellige en sportieve onderneming en bekijk de mooiste monumenten in het centrum. Onze gids vertelt u ondertussen boeiende, grappige en onthullende anekdotes over de stad, haar inwoners en de geschiedenis.

Eindhoven staat bekend om de Markt, het centrale plein van de stad maar ook om gebouwen zoals de Admirant, de St.Catharinakerk, de lichttoren en bijvoorbeeld de 'Witte Dame'. Eindhoven is uiteraard een moderne stad maar kent ook 140 prachtige Rijksmonumenten. Misschien steppen we ook langs het pand waar Gerard Philips in 1891 zijn eerste lampenfabriek vestigde en zo een flinke impuls gaf aan de verdere ontwikkeling van de stad. Even stoppen bij het standbeeld van de 'stadsvader' om nog wat boeiende anekdotes over hem te vernemen en daarna weer lekker door te steppen.

Dan wordt het tijd voor een kleine pauze in een gezellig café of op het terras. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen meegenomen worden in de tourprijs. Uiteraard is het mogelijk uw specifieke steptour samen met ons uit te stippelen, geheel conform uw eigen wensen. Wij wensen u een heerlijk dagje Eindhoven!

Inclusief:
  • Sportieve steps
  • Pauze in typisch Eindhovens Café
  • Vakkundige begeleiding door stadsgids (échte Eindhovenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan