Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding met gids in Eindhoven

Details over dit uitje

Ontdek het moderne en het historische Eindhoven samen met de professionele stadsgidsen van Eindhoven Excursies. Wij nemen u mee voor een 'grand tour' door de gehele stad voor boeiende verhalen, prachtige anekdotes en interessante historische verhalen. Van WOII tot Anton Philips en verder.

De Markt, De Admirant, de St.Catharinakerk, de lichttoren en de 'Witte Dame', allemaal namen van bekende gebouwen en monumenten in het centrum van de stad. Eindhoven is uiteraard een moderne stad maar kent ook 140 prachtige Rijksmonumenten. Misschien komt u ook langs het pand waar Gerard Philips in 1891 zijn eerste lampenfabriek vestigde en zo een flinke impuls gaf aan de verdere ontwikkeling van de stad. Even stoppen bij het standbeeld van de 'stadsvader' om nog wat boeiende anekdotes over hem te vernemen en daarna weer lekker door te wandelen.

Halverwege de stadstour nemen we tijd om een typisch Eindhovens café te bezoeken. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Inclusief:
  • Pauze in typisch Eindhovens café
  • Vakkundige begeleiding (échte Eindhovenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan