Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen & Steppen Brunch in Eindhoven

Details over dit uitje

Zowel sportief als culinair. Het Beppen & Steppen Brunch arrangement van Eindhoven Excursie is geliefd om de unieke culinaire afwisseling en de sportieve manier van voortbewegen door het centrum van Eindhoven. Dit uitje is helemaal geschikt om uw groepsuitje of bedrijfsuitje op originele wijze vorm te geven. Stap op, samen met onze professionele gids en ontdek alle mooie bezienswaardigheden in en rond het centrum van Eindhoven.

Het grote voordeel van zo'n kickbike of step is dat u net iets meer ziet van de stad dan als u zou wandelen. Onze gids vertelt u ondertussen alles over de diverse bezienswaardigheden en gebouwen. Eindhoven heeft zich sinds WOII helemaal vernieuwd, op elke hoek van de straat is wat te vertellen over de historie en de nieuwe panden die in de stad zijn verrezen.
Na elke etappe van de stadstour maakt u een tussenstop bij weer een ander voortreffelijk horeca-etablissement. Deze zijn speciaal vooraf samen met u geselecteerd. Ontdek het moderne, het historische en het culinaire Eindhoven van A tot Z.

Programma-indicatie:

12.00 - 13.00 Voorgerecht
13.00 - 13.45 Steptour deel 1
13.45 - 15.00 Hoofdgerecht
15.00 - 15.45 Steptour deel 2
15.45 - 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen Brunch in 3 restaurants naar keuze
  • Enthousiaste stadsgids (échte Eindhovenaar met jarenlange ervaring)
  • Sportieve steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Met de dagarrangementen van Eindhoven Excursies ontdekt u 'Brabantstad Eindhoven' op feestelijke wijze. Wij maken van elk groepsuitje of bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Neem uw gehele familie of vriendengroep mee voor een uniek en gezellig dagje uit in en rond het centrum.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan