Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Eindhoven

Details over dit uitje

Bent u op zoek naar een beetje ludieke spanning voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Eindhoven? Doe mee aan het Moorddiner van Eindhoven Excursies en ontdek of u een echte detective bent. We nemen u mee naar een gezellig restaurant in het centrum, daar waar nog maar een paar uur geleden een lugubere moord is gepleegd. Aan u de taak om tijdens een gezellig toneelspel de dader te ontmaskeren.

U krijgt allemaal een script en passende kledij om uw rol van maffiabaas of verlegen prostituee goed uit de verf te laten komen. Onze eigen rechercheur (acteur) die voor deze bijzondere avond is opgetrommeld, beschikt over de noodzakelijke ludieke ondervragingstechnieken en fungeert als aanjager en afmaker tijdens dit moorddiner.

Tijdens het moorddiner kunt u zich volledig in- en uitleven in een bizarre moordzaak. Veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Het gehele toneelstuk wordt gewoon aan tafel gespeeld. Terwijl u lekker zit te eten wordt u geamuseerd door de duidelijke alibi’s van al uw tegenspelers, en toch is er iemand onder u die gewoon alles aan elkaar zit te liegen….

Uiteindelijk geeft iedere acteur aan wie hij of zij verdenkt van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft. Dit moorddiner is geen ‘cold case’ maar een lekker warm toneeldiner met verrassingen, geheimen en onthullingen.

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan