Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Dinner Tablet Game in Eindhoven

Details over dit uitje

Een uitdagende en spannende game combineren met bezoekjes aan drie verschillende restaurants in Eindhoven, dat is het concept van de Empire City Dinner Tablet Game van Eindhoven Excursies. Het is de perfecte manier om samen met vrienden of collega’s een bijzondere middag of avond te beleven, het stimuleert bovendien de onderlinge teambuilding en zorgt voor het nodige avontuur.

Het Empire City Gamespel wordt gespeeld in de buitenlucht en werkt als volgt; als manager van een gerenommeerd vastgoedkantoor moet u in samenwerking met uw team snel uw slag slaan. U moet zoveel mogelijk panden in uw portefeuille zien te krijgen zodat uw bankrekening het snelste groeit.

Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad alsmede de locatie van uw teamgenoten, de concurrentie, de diverse gebouwen die moeten worden omsingeld en nog vele extra’s. Door gebouwen als team in te sluiten komen deze in uw portefeuille.

Maar let op! Als de tegenstander te dichtbij komt stelen ze geld van uw rekening. Het is dus een kwestie van tijd en het uitzoeken van de snelst mogelijke ‘aanvalsroutes’ naar de diverse gebouwen.

Halverwege wordt het spel onderbroken om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht. Uiteraard mag de ‘ceremonie protocollaire’ in het laatste restaurant niet ontbreken zodat we een mooie prijs kunnen uitreiken aan het beste team.

U kunt ook nog kiezen voor een andere gamevariant, de Crime City Dinner Game.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan