Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Dinner in Eindhoven

Details over dit uitje

Get The Picture, het evenement van Eindhoven Excursies waarin u als echte paparazzi's op zoek gaat naar de mooiste plaatjes van de stad en haar inwoners. Dit groepsuitje of bedrijfsuitje wordt gecombineerd met drie bezoekjes aan verschillende horeca-etablissementen van hoog niveau en zorgt tegelijkertijd voor de noodzakelijke teambuilding en het broodnodige avontuur.

Get The Picture is een fotogenieke puzzeltocht om het zo maar te formuleren. U krijgt van ons een camera en wat uitzonderlijke foto-opdrachten en gaat in teams of koppels op stap om onze aanwijzingen op te volgen en de opdrachten uit te voeren. Verken het centrum van Eindhoven eens op een hele andere manier en leg een aantrekkelijke politieagente voor eeuwig vast, maak een foto van een mooie gevelsteen en maak allerlei andere kiekjes van alle monumenten en bezienswaardigheden die Eindhoven te bieden heeft.

U wisselt deze speurtocht af met de heerlijke Bourgondische gerechten verzorgd door diverse topchefs. De speurtocht leidt u langs de mooiste plekjes van de historische binnenstad van Eindhoven. Zoekenderwijs komt u langs de beste etablissementen die u de lekkerste culinaire hoogstandjes zullen serveren. Een fotowedstrijd met smakelijke hoogtepunten dus! In het laatste restaurant bepaalt onze jury welk team de foto-opdrachten het best heeft uitgevoerd. Santé!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een digitale camera voor elk team
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan