Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Holland Dinerspel in Eindhoven

Details over dit uitje

Een feestelijk groepsuitje organiseren in Eindhoven? Zet die feestmutsen maar op want het Ik Hou van Holland Dinerspel van Eindhoven Excursies brengt u de leukste muziekfragmenten en vragen over alles wat met ons landje te maken heeft. Wij combineren de quizshow met een voortreffelijk 3-gangen diner. Geen platitudes als kaas en molens maar grappige en verrassende weetjes komen tijdens deze gezellige quizshow in voorbij. Onze enthousiaste quizmaster staat klaar om alles in goede banen te leiden.

Wie o wie durft in dialect het hardst mee te zingen op de diverse Brabantse Hits die wij gaan draaien? Wie weet het meest over BN-ers en onze meest bekende Nederlandse artiesten? Ik Hou van Holland is onder meer afgeleid van het gelijknamige Tv-programma en zorgt ervoor dat iedereen een leuke tijd beleeft.

Tijdens het Diner wordt uw kennis op diverse manieren getest. Wat kunt u verwachten? Het spellen vaan Eindhovense woorden en zinnen, iemand schminken of geschminkt worden en uw algemene kennis zal op de proef worden gesteld. De quizmaster zal ervoor zorgen dat uw hersens goed gekraakt worden en u met uw team alles op alles zet om deze quiz te winnen. De quiz zit vol humor, leuke opdrachten en vragen, foto's, video's en muziek.

Niet alleen echte Brabanders kunnen deelnemen aan deze quiz maar ook burger en buitenlui uit heel Nederland! Een perfecte setting dus voor een vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje.

Inclusief:
  • Enthousiaste Quizmaster
  • Typische Eindhovense aankleding
  • Interactieve spelrondes
  • Leuke kostuums en attributen
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • Gezellige locatie in hartje Eindhoven
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Bij Eindhoven Excursies kunt u dit spel goed combineren met diverse andere arrangementen. Wat dacht u van een leuke rondvaart of een workshop? Niets is onmogelijk! Bespreek uw voorkeuren met onze enthousiaste medewerkers.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan