Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Dinerspel in Eindhoven

Details over dit uitje

Het Wie is de Rat Dinerspel in Eindhoven haalt het beste in u en uw gezelschap naar boven! Het is het meest uitdagende groepsuitje of bedrijfsuitje, doorspekt van verrassend ludieke opdrachten in de buitenlucht in combinatie met drie verschillende bezoekjes aan toprestaurants in het centrum van Eindhoven. Door het oplossen van raadsels en puzzels vindt u telkens weer het volgende adres voor die culinaire uitspatting.

Wie is de Rat wordt gespeeld in verschillende spelronden en in verschillende teams of koppels. Het doel is zoveel mogelijk mentale en wat fysieke uitdagingen aan te gaan en op die manier punten te verzamelen. Iets wat bijna onmogelijk wordt gemaakt door de geniepige en onuitstaanbare Rat. Dit mans- of vrouwspersoon probeert elke vooruitgang te saboteren, maar wel op een dusdanige manier dat het niet gelijk te merken is.

Elke nieuwe ronde van het spel brengt u naar een ander restaurant waar weer een majestueus gerecht op u te wachten staat. In het laatste restaurant wordt gekeken welk team het beste heeft gepresteerd en wordt de Rat geraden. Het beste team en de beste Rat krijgen de eeuwige roem en een leuke prijs! Veel plezier!

Programma indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Wie is de Rat deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wie is de Rat deel 2
22.00 - 22.30 Dessert

Inclusief:
  • Begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Teambuilding
  • Materiaal
  • Locatie hartje Eindhoven
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 - 14 personen € 59,50 NU € 57,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 56,50 NU € 53,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 53,50 NU € 49,50 p.p. excl. BTW

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan