Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Tablet Dinner Game

Details over dit uitje

Ben jij opzoek naar een actief en spannend groepsuitje of bedrijfsuitje dan is de Kolonisten van Catan misschien iets voor jullie! Speel het fanatieke spel, waar u onder het spel door geniet van een 3 gangen diner bij 3 verschillende restaurants. Lekker in de buitenlucht midden in het centrum van Eindhoven is de plaats waar dit spel gehouden wordt. Koloniseer het centrum van de stad, probeer andere teams voor te zijn en neem onze felbegeerde hoofdprijs in ontvangst!

Het kan zijn dat jullie het bordspel Kolonisten van Catan nog nooit hebben gespeeld dan zijn hier een korte versie van de spelregels: Het gaat om teamverband, jullie groep wordt dus verdeeld in een aantal teams. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk grondstoffen in jullie eigen macht te krijgen om daarna met je eigen team een kolonie op te bouwen. Met behulp van de tablets die jullie aan het begin van het spel krijgen worden de locaties aan jullie doorgegeven waar iets te halen valt. Er is ook nog een bonusopdracht, ga hier voor en wie weet ontvangen jullie de hoofdprijs met jullie winnend team!

Na het voorgerecht in het eerste restaurant, laten we jullie los in het centrum van Eindhoven om de diverse locaties via de tablets op te zoeken. Maar ja, grondstoffen zijn niet onuitputtelijk en dus moet je de andere teams voor proberen te zijn. Ondertussen komen jullie op gezette tijden bij elkaar in weer een ander restaurant om even te genieten van een heerlijk hoofdgerecht. In het laatste restaurant wordt pas duidelijk welk team het spel succesvol heeft afgerond en de concurrentie glorieus heeft verpletterd!

Programma-indicatie:

17.00 -18.00 Diner voorgerecht
18.00 -19.00 Kolonisten van Catan deel 1
19.00 -20.00 Diner hoofdgerecht
20.00 -21.00 Kolonisten van Catan deel 2
21.00 -22.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avontuurlijke groepsuitje van Eindhoven Excursies? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan