Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jongens tegen de meisjes dinerquiz in Eindhoven

Details over dit uitje

Al decennia lang houdt dit ons bezig. Wie is er beter? De jongens of de meisjes? Wij gaan zorgen dat jullie erachter komen door onze enige echte jongens tegen de meisjes quiz.

Ieder weekend weer is dit spelprogramma op TV, maar wij brengen het wat dichter bij huis. Onze kandidaten krijgen stuk voor stuk lastige vragen, weetjes en vooroordelen voorgelegd. De bedoeling is natuurlijk om jou geslacht te laten zegevieren!

Wie is nu werkelijk de betere chauffeur? Waarom vindt iedereen dat vrouwen beter kunnen multitasken, en is dit ook daadwerkelijk zo? Deze vragen zijn maar een klein onderdeel van onze quiz.

Onze eigen quizmaster begeleidt jullie in de harde strijd die losbarst en zorgt natuurlijk dat alles eerlijk verloopt zodat er uiteindelijk een verdiende winnaar uit de bus komt.

Tussendoor wordt er een heerlijk 3 gangen diner geserveerd aan onze kandidaten. Op dat moment wordt de strijdbijl even begraven en is het tijd om de smaakpapillen te verwennen.

Vanzelfsprekend is deze quiz helemaal up to date wat betreft de nieuwste feitjes en weetjes over de kennis en kunde van beide geslachten. Alle kandidaten moeten op de toppen van hun kunnen acteren om uiteindelijk het eigen geslacht te laten overwinnen. Wie zijn er beter? De jongens of de meisjes?

Inclusief:
  • Uitgebreid 3 gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Goedlachse presentator
  • Decor
  • Leuke vragen en spelronden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Eindhoven
  • Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan