Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars in Eindhoven

Details over dit uitje

Wie van jullie heeft nog wat geheimpjes te verklappen? Wie denkt wat over wie? Ranking The Stars van Eindhoven Excursies is dat gezellige groepsuitje waar kleine en ludieke geheimpjes worden onthuld, waar grappige en verrassende karaktertrekken tegen het licht worden gehouden en de winnaar alle anderen doeltreffend weet in te schatten. Onze enthousiaste quizmaster staat klaar om uw groepsuitje of bedrijfsuitje in 'feestelijke banen' te leiden.

Wie is een beetje het feestbeest in jullie gezelschap? Wie houdt het meest van de vrouwtjes? Wie kan niet alleen thuis zitten en laat de hond uit zelfs als het niet hoeft...Voordat Ranking The Stars begint, krijgt iedereen een vragenlijst toegestuurd. Zo kunnen wij alvast zien waar de leukste vragen over te stellen zijn.

Eenmaal aanbeland op onze gezellig ingerichte feestlocatie, heten wij jullie van harte welkom door allereerst een lekker drankje te serveren. Het gehele gezelschap wordt daarna verdeeld in verschillende teams die het tegen elkaar zullen moeten opnemen.

De eerste en derde ronde:

Wie kent wie echt goed? De quizmaster stelt diverse meerkeuzevragen en open vragen. We zullen geregeld een muziekfragment ten gehore brengen, wat zal leiden tot een sfeervolle ambiance. Weten jullie wat de anderen vroeger wilde worden of met wie ze wel eens een beschuitje zouden willen eten? Of jullie het nou weten of niet.. het gaat sowieso onthuld worden!

De tweede en vierde ronde:

Aan de hand van de vooraf ingevulde lijsten hebben wij berekend hoe hoog jullie allemaal geklasseerd zijn per kwestie. Tijdens de quiz moet iedereen inschatten hoe elke groep ‘gerankt’ heeft en daarna nodigt de quizmaster een team uit om hun antwoorden te motiveren. Hilariteit gegarandeerd!

Inclusief:
  • Enthousiaste Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar of het winnende team
  • Locatie hartje Eindhoven
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Dit spelprogramma combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Jullie complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan