Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner in Eindhoven

Details over dit uitje

Het Ranking The Stars Diner van Eindhoven Excursies klinkt niet alleen als dat ene grappige Tv-programma, maar bouwt voort op het gelijknamige concept. Het is het ideale event om uw groepsuitje of bedrijfsuitje feestelijk in de steigers te zetten. Uiteraard komen de diverse ludieke geheimpjes van iedereen voorbij.

Op een gezellige locatie in het centrum van Eindhoven wordt u ontvangen door onze quizmaster en voordat u met het spelprogramma begint wordt uw gezelschap verdeeld in kleine teams van 2 tot 3 personen. Op deze manier kan elk team een zo een zo goed mogelijke inschatting maken van alle deelnemers. Tussen het spelprogramma door, serveren we overheerlijke gerechten en een glaasje wijn of fris. In twee spelronden ontdekken we wie van wie het meeste afweet.

Voordat Ranking The Stars wordt gespeeld sturen wij iedere deelnemer een vragenlijst met wat specifieke en ludieke vragen. Het is gelijk de manier om iedereen een beetje te leren kennen en om de leukste vragen te genereren. Wie zou wel eens een schoonmaakfobie kunnen hebben? Wie gaat nog steeds een beetje te vaak naar de kroeg voor een lekker biertje? Wie van jullie heeft toch wel erg veel relaties gehad met foute mannen?

Uiteraard zal ieder team een 'ranking' moeten maken. Het team dat de beste inschattingen over de andere deelnemers heeft gemaakt ontvangt van ons de eeuwige roem en de enige echte Ranking The Stars hoofdprijs.

Inclusief:
  • Enthousiaste Quizmaster
  • 3-gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Prachtige Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaar
  • Toplocatie in centrum van de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan