Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz Dinerspel in Eindhoven

Details over dit uitje

Welkom in het gezelligste restaurant van Eindhoven waar het PubQuiz Dinerspel van Eindhoven Excursies van start gaat! Geniet van de leukste muziekfragmenten, vragen over bekende Nederlandse hits en tal van andere quizonderdelen zoals Vaderlandse geschiedenis, sport en andere onderwerpen. Terwijl u ondertussen geniet van een Eindhovens 3-gangen diner. Uw groepsuitje of bedrijfsuitje eens op een andere manier beleven? Bij De PubQuiz met diner bent u verzekerd van een overheerlijke avond vol quizvragen en een heerlijk diner!

Deze quiz wordt gepresenteerd door onze enthousiaste quizmaster die in hoog tempo de leukste vragen op u afvuurt. Hoeveel 'exen' heeft Linda de Mol eigenlijk? Een vraag die nooit in Ik hou van Holland wordt gesteld! Hoe lang is de afsluitdijk? Who cares, stel liever een vraag over ons mooie Brabant. Ook vragen uit de actualiteit spelen een grote rol tijdens deze quiz.

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten. In het spelonderdeel ‘Hints’, gaat u de antwoorden aan elkaar uitbeelden in uw eigen lichaamstaal , Wij kunnen u verzekeren dat er gelachen gaat worden tijdens deze quiz!

Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Dit PubQuiz Dinerspel is niet alleen de leukste manier om ons landje te herontdekken, maar ook de lekkerste!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen diner in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan