Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Eindhoven

Details over dit uitje

Hoe gek wilt u het maken tijdens uw groepsuitje of familie-uitje? Heeft u zin in een gezellig en avontuurlijk evenement in Eindhoven? Met de Crazy Dinner Game van Eindhoven Excursies combineert u het beste dat de stad te bieden heeft; een uitdagend avontuur en bezoekjes aan maar liefst drie verschillende toprestaurants.

Even als een straatmuzikant wat geld verdienen of diverse straatlantaarns versieren, een paar agenten vragen om een zoen, de opdrachten tijdens de Crazy Game zijn altijd weer anders dus we zullen op voorhand niet teveel verklappen. U krijgt een videocamera waarmee u de opdrachten mee dient vast te leggen. Het enige dat we u kunnen vertellen is dat de opdrachten voor veel komische taferelen zullen zorgen en dat u ze per telefoon van ons doorkrijgt...

Ook zullen we de locaties waar u dineert per telefoon aan u doorgeven. In ieder restaurant zult u aan tafel worden uitgenodigd en één van de dinergangen geserveerd krijgen.

Het Diner wordt afgesloten met een verrukkelijk dessert. Als de tafels zijn afgeruimd zal bekend worden gemaakt welk team de grote en enige echte Crazy Dinner Game Hoofdprijs in de wacht zal slepen!

Uiteraard krijgt u de door u zelf gemaakte video thuisgestuurd als blijvende herinnering aan deze bijzondere dag met familie, vrienden of collega's!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Gegarandeerde teambuilding voor elk bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmbestanden worden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan