Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stand-Up Comedy Diner in Eindhoven

Details over dit uitje

Genieten van de leukste stand-up-comedian act die Eindhoven te bieden heeft en tegelijkertijd voortreffelijk dineren? Het Stand Up Comedy Diner van Eindhoven Excursies is hét gezelligste groepsuitje van dit moment. Dat wordt heerlijk genieten van een glaasje wijn en luisteren naar wat komische anekdotes. Wij zorgen voor de lach, u voor een goed humeur en de lekkere trek.

Niet alleen geniet u van ons uitgebreide Bourgondische menu, onze stand-up comedian zal tijdens dit diner zijn beste grappen aan u vertellen. Een topavond dus voor een feestelijk uitje met familie, vrienden of collega's. Onze stand-up comedian is rechtstreeks afkomstig uit de crème de la crème van de Nederlandse comedy-scene en u zult u uw best moeten doen om het niet uit te proesten van het lachen. S.v.p. niet drinken en lachen tegelijk!

Plan uw familie-uitje of een uitstapje met vrienden en vriendinnen samen met Eindhoven Excursies! Vertel uw wensen aan onze medewerkers. Overal valt een mouw aan te passen.

Veel plezier en tot ziens in het door u uitgekozen toprestaurant!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Professionele Stand-up Comedian
  • Locatie hartje Eindhoven
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan