Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pain Game in Eindhoven

Details over dit uitje

Maak van jullie vrijgezellenfeest of groepsuitje in Eindhoven een hilarische gebeurtenis. Als je de Pain Game nog niet kent van Tv, bekijk even wat filmpjes op YouTube en je weet gelijk wat wij bedoelen; een doldwaas spelprogramma van Eindhoven Excursies waarin jullie het in teams tegen elkaar moeten opnemen en wat griezelige pijnspelletjes gaan doen!

Zenuwslopend en hilarisch, tijdens The Pain Game gaan teams de strijd aan met elkaar om de hoofdprijs te veroveren. Wij stellen elk team een aantal vragen. Na drie foute antwoorden krijgt het desbetreffende team een 'Pain Game Challenge'.

Met een paint-gun op je blote bovenlijf laten schieten, zweepklappen, kaarsen uitdoven op een lichaamsdeel, het zijn maar een paar voorbeelden van uitdagingen die je kunt verwachten. De Pain Game is niet geschikt voor angsthazen, wel hét geschikte spelprogramma om eens al je fobieën uitgebreid te testen.

We nemen tussendoor even een kleine pauze voor een lunch, drankje of biertje en gaan door met de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! De Pain Game is geen 'gevaar voor de volksgezondheid', het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Jullie spelprogramma combineren met lunch of diner?:

Combineer deze Pain Game met andere spelprogramma's of themafeesten voor een compleet vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in Eindhoven! Even ontspannen bijkomen van dit enerverende spelprogramma? Wat dachten jullie van een lekker diner? Alles is mogelijk!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan